POČELO JE! Dubai OTIMA IGRAČA Real Madridu! Tavares dobija BEZOBRAZNU PLATU!

Autor:

Sport

01.02.2024

21:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvanično još uvek nije potvrđeno da će postati članovi Evrolige, a već vuku prve poteze..

POČELO JE! Dubai OTIMA IGRAČA Real Madridu! Tavares dobija BEZOBRAZNU PLATU!

Foto: Euroleague

Košarkaški klub Dubai naciljao je prvo pojačanje, a to je ni manje ni više nego jedan od najboljih igrača Evrolige, centar Real Madrida - Valter Edi Tavares!

Kako prenosi španski "Relevo", gorostas sa Zelenortskih ostrva je prva želja bogatog tima iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Tavares ima ugovor sa Real Madridom na tri miliona evra, ali su pregovori oko produžetka saradnje blokirani, jer igrač i klub ne mogu da se dogovore oko cifre.

Tu u priču ulaze Arapi, kojima novac nije problem, te nude Tavaresu čak osam miliona evra za ugovor!

Dubai se ne šali, tako da i na klupu žele da dovedu proverenog stručnjaka, a izbor je pao na selektora naše reprezentacije Svetislava Pešića.

Republika

Foto: Starsport

Svetislav Pešić

 

Sve je još u vidu spekulacija, ali prve glasine oko pojačanja pokazuju nam da će ovaj tim definitivno imati "para k'o blata", tako da će verovatno biti u mogućnosti da dovedu svakog igrača koji im padne na pamet.

Priliku da vidimo kako sportisti odlaze na Bliski Istok imali smo da vidimo ovog leta u fudbalu, kada je veliki broj superzvezda Evropu zamenilo Saudijskom Arabijom.

Odavno novac igra glavnu ulogu u svim sportovima, a pojavljivanje Dubaia kao kandidata i skoro sigurnog učesnika Evrolige izazvalo je veliko negodovanje kod navijača na Starom Kontinentu.

Ostaje da vidimo kako će ovo uticati na Crvenu zvezdu i Partizan, koji iako najgledaniji timovi Evrolige, sa ogromnom bazom navijača i tradicijom, nemaju zagarantovano mesto u eliti.

Živimo u vremenu gde novac pokreće sve, dok je tradicija i istorija potpuno u drugom planu..

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading