GROBARI SE OVOME NEĆE OBRADOVATI! Virtus silno POJAČAN pre dolazak Partizana!

Autor:

Sport

30.01.2024

17:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Italijana Luka Banki konačno može da odahne.

GROBARI SE OVOME NEĆE OBRADOVATI! Virtus silno POJAČAN pre dolazak Partizana!

Foto: Starsport

Posle gostovanja Monaku (sreda, 19.00), košarkaše Partizana u 25. kolu Evrolige čeka novi put, u Bolonju, gde će se sastati sa Virtusom.

Crno-beli su poraženi od Italijana u Beogradu (75:77), a pred revanš u Segafredo areni, Obradovićevom timu su stigle ne baš lepe vesti.

Naime, Virtus će napasti Partizan jači za Tornikea Šengelije i srpskog reprezentativca Ognjena Dobrića. Pomenuti tandem važnih igrača se oporavio i očekuje se da će biti u sastavu za okršaj u petak (20.30).

Foto: Starsport

 

Postoji velika šansa da Gruzin i Srbin zaigraju i u sredu na gostovanju Barseloni, ali konačnu odluku o tome doneće trener Luka Banki.

Nekadašnji košarka Crvene zvezde je početkom godine doživeo tešku povredu skočnog zgloba na meču protiv Pesara. Propustio je ukupno 10 utakmica u svim takmičenjima, a na tom susretu je ubacio 9 poena za 14 minuta pre izlaska sa parketa. 

Republika

Foto: Starsport

Toko Šengelija

Gruzijski centar je doživeo lakšu povredu i on je propustio pet utakmica. Toko Šengelija je, ujedno, najbolji igrač Virtusa ove sezone, jer prosečno beleži 15 poena, 5,7 skokova i 3,7 asistencija po meču i zahvaljujući njemu je tim na trećem mestu Evroligine tabele sa skorom 15-8.

Pre povrede Dobrić je sa Virtusom bio u Beogradu, gde su Italijani pobedili Partizan, tako da će crno-beli u Bolonji imati priliku za revanš.

- Možda nije bila lepa utakmica za oko, ali je pobeda bitna. Igramo timski, jedan za drugog, ima mnogo dobrih timova u Evroligi, nas krasi dobra hemija, svi su srećni i zadovoljni. Što se odnosa sa navijačima Partizana tiče između nas nikada nije bilo incidenata, normalno rivalstvo. Ne smatram da bi trebalo da me vole, ali postoji poštovanje i nadam se da će tako i biti - rekao je Ognjen Dobrić posle tog meča.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading