BUREK S MESOM, PA JOGURT U POVRATKU: Bogdan Bogdanović PONIZIO rivala u NBA ligi! Pogledajte Bogijevu NESTVARNU fintu! (VIDEO)

Autor:

Sport

29.01.2024

19:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije igra se košarke u NBA ligi.

BUREK S MESOM, PA JOGURT U POVRATKU: Bogdan Bogdanović PONIZIO rivala u NBA ligi! Pogledajte Bogijevu NESTVARNU fintu! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Košarkaši Atlanta Hoksa savladali su Toronto Reptorse rezultatom 126:125 (34:26, 23:35, 40:34, 29:30), u noći između nedelje i ponedeljka.

Kapiten reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović je na terenu proveo čak 38 minuta, a za to vreme je postigao 24 poena. Bogi je do tih poena došao zahvaljujući šutu koji ga je dobro služio, pošto je za tri šutirao 4/8, za dva 3/3 i sa linije slobodnih bacanja 6/7. Osim pomenutog košgeterskog učinkam Bogdanović je imao i četiri skoka, odnosno po dve asistencije, ukradene lopte i blokade.

Međutim, više od košgeterskog učinka Bogdana Bogdanovića, pričalo se o fenomenalnoj finti kojom je Bogi bacio protivnika na zadnjicu.

Uradio je Bogdan fintu polaska u dribling(džeb step), a njegov čuvar Džordan Nvora se zateturao i pao.

 

 

Ovo je izazvalo oduševljenje u hali, ali i na društvenim mrežama nakon meča.

Bogdanović igra fantastičnu sezonu za Houkse, a jedan je od najozbiljnijih kandidata za nagradu za najboljeg "šestog igrača" NBA lige.

Bogi prosečno postiže 17.1 poena uz 3 skoka i 2.6 asistencija ove sezone, a procenat šuta iz igre mu je 42 posto.

Nakon što je vodio našu reprezentaciju do srebra na Mundobasketu u Manili, raduje fantastična forma kapitena pred Olimpijske igre u Parizu, gde će Srbija želeti da ponovi i prevaziđe uspeh ostvaren na Filipinima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading