SVE JE SPREMNO ZA NOVI DERBI: Čak dve televizije prenose duel večitih!

Autor: P. Z.

Sport

28.01.2024

09:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda i Partizan u nedelju uveče igraju četvrti mešusobni meč ove sezone, a crno-beli za sada vode 2:1.

SVE JE SPREMNO ZA NOVI DERBI: Čak dve televizije prenose duel večitih!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana večeras (nedelja, 28. januar) od 19 časova u Areni igraju meč 18. kola AdmiralBet ABA lige.

Utakmica će se igrati pred navijačima crveno-belih, dok u dvorani uopšte neće biti pristalica "parnog valjka".

Ipak, svi oni koji ne dođu do ulaznice za većiti derbi, moći će meč da prate putem malih ekrana.

Naime, direktan prenos utakmice biće pušten na čak dve televizije. U pitanju su Arena sport Premium 1 i B92. Na Areni će gledaoci moći od 18.15 da uživaju u studiju, kako bi se dobro pripremili za derbi, dok će se Televizija B92 uključiti u prenos tek pred sam start utakmice.

U ovaj večiti derbi crveno-beli ulaze kao lideri na tabeli regionalnog takmičenja sa učinkom 15-2, dok su crno-beli drugoplasirani sa skorom 13-4.

Standings provided by Sofascore

Svoja očekivanja od derbija izneli su treneri večitih rivala Janis Sferopulos i Željko Obradović.

Svaka utakmica sa Partizanom je važna, igrali smo već do sada. Znamo važnost i ove utakmice, kao što je i svaka važna, ali znamo i da smo prvi na tabeli u ovom trenutku. Imamo ekstra motiv jer želimo da ostanemo na prvom mestu. Takođe, Miloš Teodosić će trenirati u subotu i mislim da će biti spreman kao i ostali momci - rekao je Zvezdin strateg.

Danas ćemo analizirati utakmicu od pre dvadesetak dana protiv Crvene zvezde. Nadam se da su se igrači odmorili noćas i da ćemo večeras imati koliko-toliko normalan trening. Ima igrača koji nisu igrali sinoć, neki su bili van tima pa ćemo da vidimo ko je tu najopterećeniji. Najveću minutažu su imali Ledej, Naneli i Doužer. Oni će biti u nekom slabijem ritmu, a ostali će raditi jedan pristojan i normalan trening - najavio je Partizanov šef struke.

AdmiralBet ABA liga odredila je i zanimljivu sudijsku trojku za ovaj derbi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading