NAŠ JE JOKIĆ BOLJI OD LEBRONA! Fanovi SABOTIRALI Nikolu na Ol-star glasanju!

Autor:

Sport

27.01.2024

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I od košarkaša i od medija je dobio najviše glasova.

NAŠ JE JOKIĆ BOLJI OD LEBRONA! Fanovi SABOTIRALI Nikolu na Ol-star glasanju!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić protiv Lejkersa

U noći između četvrtka i petka obelodanjene su startne petorke za predstojeći Ol-star duel, koji će se održati u Indijanapolisu. Izabrana su desetorica NBA igrača, koji su dobili ovu veliku čast da budu selektirani uz pomoć glasanja navijača.

NBA se posle pauze koja traje od 2017. godine ponovo vraća formatu u kojem se sastaju timovi Istočne i Zapadne konferencije.

Prema pisanju uvek dobro obaveštenog novinara Šemsa Čaranije, starteri na "Zapadu" su kapiten Lebron Džejms (Los Anđeles Lejkers), Kevin Durent (Finiks Sans), Nikola Jokić (Denver Nagets), Luka Dončić (Dalas Maveriks) i Šej Gildžus-Aleksander (Oklahoma).

U timu Milvokija, starteri su: kapiten Janis Adetokumbo (Milvoki Baks), Džejson Tejtum (Boston Seltiks), Džoel Embid (Filadelfija Seventisiksers), Tajris Haliburton (Indijana Pejsers) i Demijan Lilard (Milvoki Baks).

Kada je u pitanju Nikola Jokić, biće ovo za Somborca šesto uzastopno učešće na najspektakularnijem NBA događaju, ali ono što će obeležiti i ovo jeste dominantan način na koji ga je izborio.

 

 

Naime, Jokić je dobio 197 glasova košarkaša, dok je Lebron Džejms, koji je kapiten Zapada, osvojio 144. U tom segmentu je Džoker apsolutni pobednik. Ne treba zaboraviti ni da su mediji jedni od onih koji imaju pravo glasa, a Srbin je dobio 99 glasova, dok je čak 40 manje pripalo slavnom Amerikancu.

Onaj najveći parametar su glasovi navijača, a tu je Lebron bio bolji - 5.098.872 glasa, dok je Jokiću pripalo 4.504.466 glasova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading