JOKIĆ SE OGLASIO O INCIDENTU SA DIVINĆENCOM! Košarkaš Njujorka ga UDARIO u oko! Ovo je bila REAKCIJA Somborca! (VIDEO)

Autor:

Sport

26.01.2024

07:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Denver Nagetsi deklasirani u Medison Skver Gardenu.

JOKIĆ SE OGLASIO O INCIDENTU SA DIVINĆENCOM! Košarkaš Njujorka ga UDARIO u oko! Ovo je bila REAKCIJA Somborca! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Nikola Jokić

Šampion NBA lige, ekipa Denvera, ubedljivo su poraženi na gostovanju Njujork Niksima.

Srpski reprezentativac Nikola Jokić bio je ubedljivo najbolji pojedinac meča, ali je tokom utakmice dobio je žestok udarac u oko od Dontea Divinćenca, koji je veoma neoprezno reagovao i ubo "Džokera" u levo oko za vreme jedne akcije domaćina.

Naime, Divinćenco je u toj situaciji promašio loptu, a košarkaš Nagetsa je momentalno pao na parket i počeo da se previja od bolova.

Evidentno je odmah bilo da se ne radi o nimalo naivnoj situaciji, tako da je Jokić posle izvedenih slobodnih bacanja iste sekunde otišao i u svlačionicu da bi mu se ukazala pomoć, posle čega se vratio na parket tek u drugom poluvremenu.

Na kraju je Somborac meč završio s 31 poenom, 11 skokova i tri asistencije, ali to nije mnogo pomoglo timu iz Kolorada da izbegne ubedljiv poraz u Medison Skver Gardenu (122:84).

Po završetku utakmice, navijače Denvera je jedino zanimalo da li je sve u redu sa dvostrukim MVP najjače lige na svetu.

- Srećom tada (na poluvremenu, prim. aut.) je bilo bolje, ali sada je sve gore i gore. Bilo je bolje, a sada je sve gore. Nadam se da će sve biti u redu - rekao je Nikola Jokić u kratkoj izjavi za medije posle meča i zabrinuo, dodavši da razlog poraza nije umor nego da se njegova ekipa jednostavno nije pojavila i nije bila dovoljno agresivna.

Podsetimo, Nikola Jokić je šesi put zaredom uvršten u Ol-star tim Zapada, dok sada preostaje briga da li će biti spreman da igra protiv Džoela Embida i Filadelfije u meču koji je zakazan za subotu od 23.30.

Denver je, inače, treći na Zapadu, dok Njujork Niksi zauzimaju peto mesto u Istočnoj konferenciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading