NEDOVIĆ SLOMLJEN NAKON NEUSPEHA: JEDVA sam dobio dozvolu da igram!

Autor:

Sport

25.01.2024

23:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš crveno-belih neće po dobrom pamtiti povratak na teren.

NEDOVIĆ SLOMLJEN NAKON NEUSPEHA: JEDVA sam dobio dozvolu da igram!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde doživeli su poraz od Albe u Berlinu (89:80), u meču 23. kola Evrolige. Izabranici Janisa Sferopulosa odigrali su očajno prvo poluvreme,što ih je na kraju koštalo pobede.

 

 

Jedna od svetlih tačaka na ovom meču bio je povratak Nemanje Nedovića u sastav naklon pobede, ali bek crveno-belih smatra da ovakav poraz nije smeo da se dogodi.

- Uz Asvel možda najbolniji poraz. Ne znam šta bih više rekao posle ovakvih utakmica… gde jednostavno umesto da pokažemo sav naš kvalitet, probudimo se kasno i nemamo instikt da zgazimo ovakve ekipe, nego ulazimo uvek u egal, pa dozvolmo da se odlepe pa jurimo.. Ne znam šta bih više rekao.

Upitan je Nemanja da li će ih ovaj poraz udaljiti od borbe za plej-in Evrolige.

- Uticaće sto posto. Imali smo lepe prilike protiv Asvela, Baskonije i večeras da napravimo korak prema plej-in. Tu smo na bukvalno dve pobede. Nažalost, nismo iskoristili šanse.

Povreda je prošlost.

- Dobro je… Insistirao sam da igram, jedva sam ih ubedio da igram, a osećam se dobro - zaključio je Nemanja Nedović.

Zvezda je ovim porazom zakomlikovala sebi borbu za plej-in Evrolige. Izabranici Janisa Sferopulosa imaju skor 9-14 i biće im jako teško u nastavku sezone da se domognu desete pozicije. Alba je sa druge strane ostvarila petu pobedu u sezonu uz 18 poraza. Vremena za tugovanje nema. Zvezdu već u nedelju čeka večiti derbi sa Partizanom u okviru AdmiralBet ABA lige, dok im u utorak stiže Valensija na startu novog duplog kola Evrolige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading