SRCE DA SE ISTOPI: Jokić DIRLJIVO pričao o PORODICI, a onda mu je mahnula OGNJENA!

Autor:

Sport

22.01.2024

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više puta je isticao koliko mu znače.

SRCE DA SE ISTOPI: Jokić DIRLJIVO pričao o PORODICI, a onda mu je mahnula OGNJENA!

Foto: printscreen/Twitter/Denver Nuggets

Košarkaši Denver Nagetsa savladali su Vašington Vizardse na gostujućem terenu rezultatom 104:113. 

Naš Nikola Jokić imao je 42 poena, 12 skokova i osam asistencija. Na taj način je bio ubedljivo najefikasniji akter meča, s obzirom na to da mu je najbliži Džamal Mari sa dosta slabijim učinkom od 19 poena, ali i sedam asistencija. 

Ovo je centru iz Sombora čak 18. put u karijeri u kom mu je pošlo za rukom da postigne 40 ili više poena na utakmici NBA lige. Takođe, Jokiću je ovo rekordan broj poena na jednoj utakmici u tekućoj sezoni, ali, osim same partije, Jokić je oduševio sve fanove i nakon nje kada je pričao o porodici.

- Neverovatno je zaista, porodica mi mnogo znači, ponosan sam na njih i gde god da sam ja i šta god da radim, uz mene su, poručio je Jokić.

Supruga Natalija je u tim trenucima u rukama držala Ognjenu, pa ju je kamera u jednom trenutku snimila kako poručuje Ognjeni da maše tati, a potom i ćerkicu koja to i čini.

Jokić je mnogo puta tokom karijere isticao koliko mu znači porodica, te nema sumnje da na njegove odlične partije koje pruža u NBA utiče i njihova konstantna podrška sa tribina.

Denver trenutno sedi na visokom prvom mestu na zapadu i nakon ovog novog rekorda čini se kao da Nikola ne planira da stane sa perfektnim partijama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading