SPORT NA TV: Evo GDE gledati duel Crvene zvezde Meridianbet i FMP-a!

Autor:

Sport

21.01.2024

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavak borbe na Jadranu.

SPORT NA TV: Evo GDE gledati duel Crvene zvezde Meridianbet i FMP-a!

Foto: star sport

Košarkaši Crvene Zvezde Meridianbet okreću se obavezama u regionalnoj ligi posle tesnog poraza u Evroligi od Baskonije 91:90.

Sledeći rival u 17. kolu AdmiralBet ABA lige je FMP, a meč se igra od 18.00 časova u "Štark areni". Direktan prenos ove utakmice možete pratiti na kanalu Arena sport 1 Premium.

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet nalaze se na prvom mestu AdmiralBet ABA lige sa 14 pobeda uz dva poraza.

FMP sa druge strane zauzima poziciju 12 uz skor 5-11.

Izabranici Janisa Sferopulosa su veliki favoriti na ovom meču i sve osim trijumfa crveno-belih bila bi prvorazedna senzacija.

Republika

Foto: Starsport

Janis Sferopulos

 

- FMP je tim koji se značajno promenio od naše prve utakmice u prvom krugu. Sada je tu novi trener i mnogo novih igrača, što znači da ćemo morati da budemo spremni da igramo protiv tima koji će se sigurno boriti nekom novom energijom- rekao je trener crveno-belih.

Kapiten Zvezde Meridianbet poziva na oprez.

- FMP uvek ima epitet tima koji je ambiciozan, koji igra sa velikom energijom i vrlo borbeno. Od prve utakmice koju smo dobili mnogo toga se promenilo u ekipi FMP-a od klupe preko igračkog kadra. To znači i neke novitete, novu energiju i novu želju za dokazivanjem na koju moramo biti spremni jer želimo pobedom da udjemo u nedelju u kojoj nas očekuju dve vrlo važne utakmice - zaključio je Lazić.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading