PAPAPETRU POREDIO ATAMANA I ŽELJKA! Evo ŠTA je rekao! Grk se oglasio pred SUDAR sa PARTIZANOM!

Autor:

Sport

19.01.2024

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje nas pravi šampionski okršaj.

PAPAPETRU POREDIO ATAMANA I ŽELJKA! Evo ŠTA je rekao! Grk se oglasio pred SUDAR sa PARTIZANOM!

Foto: Starsport

Košarkaši Panatinaikosa dočekuju večeras(20.15) Partizan u OAKA areni u okviru 22. kola Evrolige. 

Pred današnji okršaj dva nekadašnja šampiona Evrope, i to pod komandom trenutnog stručnjaka Partizana Željka Obradovića, za medije je govorio Bruno Janis Papapetru.

- Partizan je vrlo specijalan klub i ima posebno mesto u mom srcu. Navijači su neverovatni, svi su me prihvatili, ništa nije bilo teško, sve je bilo organizovano i pripremljeno tako da mi je vrlo drago što sam proveo godinu u Beogradu - rekao je Joanis. 

Foto: Starsport

Joanis Papapetru u dresu Partizana

Potom je dobio zanimljivo pitanje od novinara: da uporedi Željka Obradovića i Ergina Atamana. 

- Teško je porediti Željka i Atamana. Očigledno su obojica u među najboljim trenerima Evrolige, i obojica su postigli mnogo. Svako ima svoj stil, ali ne postoji samo jedan način treninga. Sigurno da imaju razlika, ali imaju i puno sličnosti. Blagosloven sam što sam radio sa obojicom - izjavio je Papapetru. 

Za kraj, dotakao se atmosfere na prošloj utakmici u Areni, u kojoj nije bio u mogućnosti da učestvuje zbog povrede.  

- Bilo je teško ne prisustvovati utakmici. Bila je neverovatna atmosfera, Partizanova publika je poznata širom sveta, Arena je baš bučna. Nažalost neke stvari su se desile koje nisam mogao da kontrolišem, ali ćemo sutra i mi imati punu arenu, tako da očekujem vrhunsku utakmicu - dovršio je Joanis. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ioannis Papapetrou (@pap_33)

 

Panatinaikos je pod komadom Atamana konačno počeo da igra prema očekivanjima stvorenim shodno sa ulaganjima prošlog leta. Vezali su tri velike pobede i trenutno zauzimaju četvrtu poziciju sa 13 pobeda i osam poraza u najelitnijem evropskom takmičenju. 

Sa druge strane, Partizan igra veoma promenljivo. Ekipa Željka Obradovića se projektuje u plej-ofu, ali nikako da uđu formu kakvu su prošle sezone napravili od decembra. Svakako, sve deluje dobro u crno-belom taboru, i ovim ritmom, plej-in kao minimum neće izostati. Partizan se trnutno nalazi na desetoj poziciji sa 11 trijumfa u 21. utakmici, a večerašnjom pobedom par mesta više na tabeli. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading