PROBLEM ZA PARTIZAN: BEZ dva NAJBOLJA IGRAČA u Zagrebu!

Autor:

Sport

14.01.2024

16:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamor materijala uzima svoj danak..

PROBLEM ZA PARTIZAN: BEZ dva NAJBOLJA IGRAČA u Zagrebu!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana gostuju Ciboni u Zagrebu u okviru 16. kola AdmiralBet ABA lige. Utakmica će biti odigrana u ponedeljak od 18.00 časova.

Loša vest za grobare je da će na ovom gostovanju njihovi ljubimci biti bez pomoći dva izuzetno bitna igrača Pi Džej Doužera i Džejmsa Nanelija.

Amerkinaci koji su bili najzaslužniji za preokret i veliku pobedu protiv Makabija u Evroligi (88:79) nisu ni otputovali sa timom u glavni grad Hrvatske, a razlog nisu povrede, već želja trenera crno-belih da ih odmori.

Republika

Foto: Starsport

Pi Džej Doužer

 

Partizan je u poslednje dve nedelje igrao četiri utakmice u Evroligi, a opterećenost košarkaša je velika.

Crno-beli imaju neke "neplanirane" poraze u AdmiralBet ABA ligi, a njihov trener Željko Obradović smatra da ekipa pred predstojeći duel mora biti maksimalno koncentrisana.

- Faktor iznenađenja i motivacije uvek postoji, faktor pripreme utakmice gde rivali imaju više treninga znamo mi unutra koliko znači, koliko je lakše da pripremiš meč kad imaš pet treninga. Ali, na taj ritam smo navikli prošle sezone i uglavnom pred utakmice imamo jedan ili jedan i po trening. Utakmice koje smo gubili moguće je da su i zbog toga, ali uvek kažem da umor postoji samo u glavama, odnosno onoliko koliko si sposoban da nateraš sebe da budeš motivisan. Najmanje što kožeš da uradiš je da budeš jednako motivisan. Druge ekipe su maksimalno motivisane protiv Partizana i možemo da budemo ponosni na to što smo to izazvali kod njih - rekao je Željko Obradović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading