TUŽIŠ GRINA JER SI MEKUŠAC I NE UMEŠ DA VRATIŠ UDARAC! Šek BRUTALNO izvređao SRBOMRSCA Nurkića!

Autor:

Sport

13.01.2024

15:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grin je već imao slične incidente ove sezone.

TUŽIŠ GRINA JER SI MEKUŠAC I NE UMEŠ DA VRATIŠ UDARAC! Šek BRUTALNO izvređao SRBOMRSCA Nurkića!

Foto: Tanjug/AP

U medijima se pojavila informacija da bi Jusuf Nurkić mogao da tuži Drejmonda Grina, što je potpuno izbacilo iz takta legendarnog Šekila O'Nila.

- Ne znam je li istina ili ne, ali želim da se obratim Jusufu Nurkifu... Nurkiću, kako god se zoveš. Priča se o podizanju prijave protiv Drajmonda Grina. Imam problem s tim. To samo pokazuje kakav si mekušac. Uništićeš sve ono što sam ja napravio od visokih košarkaša, kazao je O'Nil i dodao:

- Razlog, gospodine, što te je Drejmond udario je taj što zna da mu nećeš uzvratiti. Mekušac si što si uopšte pomislio da podigneš tužbu. Ovo je nešto što bih ti rekao u lice ako bih te video. Ne možeš da tužiš nekoga, samo moraš da podigneš svoje veliko du*e i nekom uzvratiš udarac. Šta misliš o tome, mekušac? - završio je brutalno popularni Šek.

 

 

Ipak, Nurkić je putem Tvitera demantovao navode da je razmišljao o tužbi.

- To nikad nisam rekao! Ljudi izmišljaju ta sr*nja. Šekiloviću, ja nisam odavde. Ne troši mi se novac i niko se više ne tuče u ovoj NBA ligi, odgovorio je Nurkić.

Podsetimo, Grin je brutalno nokautirao reprezentativca Bosne i Hercegovine u jednom duelu kada je iz okreta pesnicom udario Nurkića u glavu, a centar Finiksa je istog momenta završio na zemlji.

Tako je zaradio 18. isključenje u karijeri, a već treće ove sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading