NE IZVINJAVAM SE ZA STVARI KOJE SAM NAMERAVAO DA URADIM: Još sramotniji potez Grina nakon NOKAUTA!

Autor:

Sport

13.12.2023

11:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taman kad pomisliš da ne može niže...

NE IZVINJAVAM SE ZA STVARI KOJE SAM NAMERAVAO DA URADIM: Još sramotniji potez Grina nakon NOKAUTA!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić i Drejmond Grin

Još jednom je Drejmond Grin opravdao "titulu" najprljavijeg igrača NBA lige nakon nokautiranja bosanskohercegovačkog internacionalca Jusufa Nurkića. Iz čista mira, bez ikakvog razloga, sa neobjašnjivom namerom, igrač Golden Stejta se okrenuo i punom snagom "zalepio" centra Sansa za parket.

Posle meča oglasio se Nurkić koji je nakon udarca neko vreme proveo na zemlji.

- Šta se događa sa njim? Ne znam. Lično mislim da tom bratu treba pomoć. Drago mi je što nije pokušao da me zadavi. Ovo nema nikakve veze s košarkom. Ja se ovde samo da igram košarku, a on da “mlati”. Previše puta smo sve ovo videli, ali iskreno se nadam da, šta god da se dešava u njegovom životu, da će biti bolje - rekao je kulturno posle meča Jusuf Nurkić, aludirajući na činjenicu da je Grin ranije ove sezone već imao mrlju kada je davio Rudija Gobera.

 

 

Potom se oglasio i "protagonista" ovog incidenta.

- Kao što znate, ja se ne izvinjavam za stvari koje sam nameravao da uradim, ali se izvinjavam Jusufu jer nisam nameravao da ga udarim. Pokušao sam da isceniram faul, pošto me je hvatao za kukove. Nisam želeo da uradim "floping", nego sam želeo da se okrenem i u tom pokretu sam ga udario - izjavio je Grin nakon meča.

Ovo definitivno nije prvi put da radi ovako nešto, do skoro je bio i suspendovan zbog nedoličnog ponašanja, a pitanje je ko će mu konačno stati na put...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading