TOPIĆA SKAUTIRALO POLA NBA LIGE: Evo KO JE sve gledao PREDSTAVU mladog bisera protiv crveno-belih!

Autor:

Sport

13.12.2023

09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predviđa mu se blistava karijera...

TOPIĆA SKAUTIRALO POLA NBA LIGE: Evo KO JE sve gledao PREDSTAVU mladog bisera protiv crveno-belih!

Foto: Admiral Bet ABA liga

Crvena zvezda Meridianbet je uspela da savlada na gostovanju u ponedeljak ekipu Mege rezultatom 88:98. Međutim, za razliku od onoga što rezultat govori, crveno-beli su morali dobro da se "oznoje" kako bi savladali "ljubičaste". I ove godine Mega ima ekipu punu mladih talenata, ipak, jedan od njih odskače, a to je, naravno, Nikola Topić.

Iako nije dobro počeo meč na Novom Beogradu i završio prvo poluvreme sa svega dva poena, u drugom je izašao i odigrao kao "matori", te sa 19 poena doveo Megu na prag senzacije protiv svog bivšeg kluba. Na njegovu žalost, to nije bilo dovoljno, pošto je Zvezda Meridianbet prelomila meč u svoju korist u poslednjem minutu duela.

Nikola je meč završio sa 21 poenom uz tri pogođene trojke i šut iz igre sjajnih 54%.

Nije prošla nezapažena ova odlična partija, s obzirom da su skauti pola NBA lige imali svoje mesto u dvorani "Ranko Žeravica" prekjuče.

 

 

Između ostalih, tu su bili predstavnici Oklahome, San Antonija, Klivlenda, Indijane, Jute, Sakramenta, Denvera, Šarlote, Lejkersa, Niksa, Vizardsa, ali nema sumnje da su Topićevu partiju mnogi pratili i kraj malih ekrana.

Čuveni "Sbnation" objavio je juče da bi Nikola Topić mogao da bude prvi pik na NBA draftu, a ova izuzetna partija će ga sigurno još više približiti tom ostvarenju.

- Topić majstorski obavlja ulogu startnog plejmejkera za Megu iako je najmlađi igrač u timu, rođen je 10. avgusta 2005. Argument da će on biti prvi pik leži u sjajnoj produkciji u ABA ligi: kroz 10 utakmica, prosečno postiže 18.9 poena, 6.8 asistencija, 3.2 skoka i 1.1 ukradenu loptu po utakmici uz šutiranje od 52 posto iz igre. Poseduje treći najbolji indeks igrača, popularnu ukupnu metriku u evropskoj košarci, u ligi, stoji u njihovoj objavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading