NE TREBA TROŠITI REČI, DA POKAŽEMO KVALITET I SNAGU! Iz Mege žele POBEDU nad vicešampionom!

Autor:

Sport

10.12.2023

16:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Videćemo hoće li uspeti što nisu protiv Studentskog centra

NE TREBA TROŠITI REČI, DA POKAŽEMO KVALITET I SNAGU! Iz Mege žele POBEDU nad vicešampionom!

Foto: Starsport

Marko Barać

Košarkaši Mege dočekuju Crvenu zvezdu Meridianbet u 11. kolu AdmiralBet ABA lige, a, pred utakmicu koja je na programu u ponedeljak od 18.00 u hali "Ranko Žeravica", trener domaćih Marko Barać istakao je da vrlo dobro zna ko je favorit u tom meču.

Svaki duel sa evroligašem je sjajna prilika za naše mlade igrače da se takmiče sa najboljima. Ne treba mnogo trošiti reči o kvalitetu i iskustvu tima Zvezde Meridianbet. Sigurno je da su favoriti, ali mi ćemo dati sve od sebe da odigramo dobro svih 40 minuta. Nadam se da će publika imati priliku da uživa u dobroj utakmici - rekao je Barać.

Republika

Foto: printskrin/vikipedia

Stefan Miljenović

Košarkaš Mege Stefan Miljenović je istakao da ekipa želi da se prikaže u što boljem svetlu posle poraza od Studentskog centra.

- Očekuje nas utakmica protiv odlične evroligaške ekipe kakva je Crvena zvezda Meridianbet. Mi smo nakon poraza u Podgorici celu nedelju veoma naporno trenirali i ulazimo u utakmicu sa željom da se pokažemo u što boljem svetlu. Da pokažemo naš kvalitet i snagu, i da pokušamo u našoj hali da pobedimo prvoplasiranu ekipu lige - istakao je Miljenović.

Crvena zvezda Meridianbet se trenutno nalazi na prvoj poziciji AdmiralBet ABA lige sa učinkom od devet pobeda i jednim porazom, dok domaća Mega, za koju nastupa velika nada crveno-belih 18-godišnji Nikola Topić, ima po pet uspeha, odnosno neuspeha i pozicionirana je na devetom mestu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading