POGBA PREŽIVLJAVA PAKAO! Fudbaleru Juventusa preti DRAKONSKA suspenzija!

Autor:

Sport

13.12.2023

11:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni as nalazi se u velikim problemima.

POGBA PREŽIVLJAVA PAKAO! Fudbaleru Juventusa preti DRAKONSKA suspenzija!

Foto: www.profimedia.rs

Vezista Juventusa Pol Pogba koji je bio pozitivan na testosteron u avgustu, pojaviće se 18. januara pred italijanskim antidoping sudom, preneli su italijanski mediji, među kojima su i Gazeta delo Sport i Skaj sport, dok agencija Frans pres nije uspela da potvrdu dobije u antidoping sudu.

Antidoping tužioci u Italiji su prošle sedmice zatražili maksimalnu četvorogodišnju suspenziju za bivšeg igrača Mančester junajteda.

Foto: Ap photo

Pol Pogba

Četvorogodišnje suspenzije su standardne prema pravilima Svetske antidoping agencije, ali mogu se umanjiti u slučajevima u kojima sportista može da dokaže da je doping bio nenameran, ako je pozitivan test bio kontaminiran ili ako pruže značajnu pomoć istražiteljima.

U septembru je objavljeno da je doping test Pogbe bio pozitivan na testosteron. On je testiran posle utakmice Juventusa i Udinezea, 20. avgusta na kojoj nije ulazio u igru. 

Okruženje Pogbe je tada reklo da je igrač bio pozitivan jer je uzimao dodatke ishrani sa tim hormonom koje mu je prepisao lekar dok je bio u SAD. Testosteron, hormon plodnosti i muške seksualnosti, podstiče razvoj mišića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading