BOLOMBOJEVA ŽENA NIKOL ODUŠEVLJENA: Amerikanci ne kapiraju ZVEZDAŠKO LUDILO! "Delije", ne dam vam MOG MILJENIKA!

Autor: O. J.

Sport

12.01.2024

17:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepša polovina košarkaša Zvezde Meridianbet govorila je za Republiku.

BOLOMBOJEVA ŽENA NIKOL ODUŠEVLJENA: Amerikanci ne kapiraju ZVEZDAŠKO LUDILO! "Delije", ne dam vam MOG MILJENIKA!

Foto: printscreen/Instagram

Nikol BOlomboj

Džoel Bolomboj na mala vrata je letos sleteo na Mali Kalemegdan, ali je ubrzo osvojio srca navijača Crvene zvezde Meridianbet bespoštednim zalaganjem na parketu. Čini se da je ta ljubav obostrana, sudeći barem prema izjavama njegove supruge Nikol u razgovoru za Republiku.

Lepšu polovinu Zvezdinog košarkaša zatekli smo na večitom derbiju.

- Atmosfera u Beogradu je pravo ludilo, naročito na utakmicama Crvene zvezde Meridianbet. Otkad sam ovde, zaboravila sam na svaku prethodnu destinaciju na kojoj je moj muž igrao košarku. Ljudi, atmosfera, emocije, Srbija je po tom pitanju zaista drugačija od drugih. Teško je opisati. Pokušavala sam da objasnim ljudima kod kuće, ali se to mora doživeti. Vide oni to na televiziji, međutim, uzalud je. Ne razumeju! Neverovatna atmosfera i ljubav prema klubu. To primećujemo na svakom koraku - kaže Nikol za naš portal.

Foto: Starsport

Džoel

Njen suprug Bolomboj bio je jedan od heroja trijumfa i osvojenog brejka na teškom gostovanju Armaniju u Milanu preksinoć (76:62). Stoga na njegov račun pršte pohvale delija sa svih strana.

- On je oduvek moj jedini miljenik. Razmisliću da li ću ga podeliti s navijačima, ali mi je baš drago što su ga zavoleli. Lepo je gledati Džoela kako pruža dobre partije na terenu i kako prirasta navijačima za srce. Znala sam da je on u mogućnosti da to uradi. Odgovora mu uloga koju su mu dodelili u Crvenoj zvezdi Meridianbet. Takođe, presrećan je zbog ukazane prilike. Mislim da je koristi na najbolji mogući način i da opravdava poverenje, kako individualno, tako i timski - dodala je ova Amerikanka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading