PA, ODAKLE VIŠE?! PANATINAIKOS POSLAO PONUDU ZA DVE REALOVE ZVEZDE! Janakopulos se UOPŠTE ne šali!

Autor:

Sport

12.01.2024

17:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Panata "kupi" sve zvezde širom Evrope.

PA, ODAKLE VIŠE?! PANATINAIKOS POSLAO PONUDU ZA DVE REALOVE ZVEZDE! Janakopulos se UOPŠTE ne šali!

Foto: Starsport

Valter Tavares, Najdžel Vilijams-Gos i Mario Hezonja

Kako prenosi „Marka“, Panatinaikos je poslao ponude za zvezde Real Madrida, Valtera Tavaresa i Maria Hezonju. Tim koji sa klupe predvodi trener Ergin Ataman je već ponudio ugovore za narednu sezonu dvojici košarkaša.

Tavares u Realu zarađuje tri miliona evra godišnje, a španski sportski dnevnik navodi da je Panatinaikos spreman da mu ponudi i više za jednogodišnji ugovor.

 

 

Pred Hezonjom je, piše "Marka", trogodišnji ugovor i plata od dva miliona evra po sezoni.

Panatinaikos je šest puta bio klupski šampion Evrope, a poslednji put 2011. Ukoliko ne uspe da dođe do pehara na proleće biće pravo čudo, s obzirom na to koliko je novca uloženo u Atinjane.

Podsetimo, nekadašnji košarkaš Crvene zvezde Meridianbet i sadašnji prvotimac Panatinaikosa Luka Vildoza propustiće naredne mečeve Evrolige i grčkog prvenstva, zbog teške povrede.

Argentinac se povredio u prvom poluvremenu meča nacionalnog šampionata protiv Peristerija, a iako priroda povrede nije odmah bila jasna, najnovije informacije ukazuju na potrebu operacije, što će rezultirati njegovim izostankom iz ekipe Panatinaikosa u utakmicama koje predstoje. Vildoza ne pruža partije kakve su se od njega očekivale, pa ne bi čudilo da Hezonja dođe upravo kao njegova zamena.

Takođe je poznato da za "zelene" nastupa doskorašnji igrač Partizana Matijas Lesor, a, ukoliko mu se priključi Valter Tavares, nema sumnje da će to biti najjača centarska linija Evrope.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading