VIŠEMILIONSKI BONUS: Dončić i ekipa su dobili "TEŠKU VREĆU" za praznik, a EVO i koliko je vredna!

Autor:

Sport

06.01.2024

18:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maveriksi su debelo profitirali ove zime.

VIŠEMILIONSKI BONUS: Dončić i ekipa su dobili "TEŠKU VREĆU" za praznik, a EVO i koliko je vredna!

Foto: Tanjug/AP

As Dalasa Luka Dončić

Prvi čovek NBA tima Dalas Maveriksa, Mark Kjuban, svojim gestom oduševio je čitav svet. Pre nekoliko nedelja milijarder je prodao većinski udeo u Dalasu za 3,5 milijardi dolara, ali je zadržao 27% akcija i pravo da i dalje odlučuje o košarkaškom klubu.

Kjuban je odlučio da sve svoje zaposlene časti velikim bonusom za božićne praznike. Na svom "X" profilu je objavio svoj plan u detalje. 

- U znak zahvalnosti za vaš naporan rad koji je Mavse učinio neverovatnom organizacijom, svako od vas će dobiti bonus od mene i od porodica Adelson i Dumont. Ukupno ćemo vam isplatiti oko 35 miliona dolara u bonusima - naveo je Kjuban u poruci koju je uputio svojim radnicima.

 

 

Luka igra još jednu fantastičnu sezonu. Odigrao je 32 utakmice na kojima beleži nezamislivih 33.7 poena čemu dodaje 8.3 skokova i 9.7 asistencija. Luka je jedan od pretendenanta za laskavo priznanje najkorisnijeg igrača najbolje lige sveta, u čemu mu je direktni proivnik naš Nikola Jokić. 

Dalas trenutno zauzima šesto mesto na tabeli Zapadne konferencije NBA lige. Ove godine, sa Kajrijem Irvingom i Lukom Dončićem, planiraju da se uključe u borbu za šampionski prsten najjače lige sveta. Trenutni učinak je 25 pobeda na 36 utakmica, a očekuje ih meč sa Minesota Timbervulvsima dan nakon pravoslavnog Božića. NJihov naredni protivnik je dominantna ekipa o čemu svedoči prva pozicija, koju trenutno zauzimaju. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading