DONČIĆ ZAGRMEO NA NBA LIGU: Sudije bi trebale da se SMIRE!

Autor:

Sport

12.12.2023

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dončić besneo na sudije i pored pobede

DONČIĆ ZAGRMEO NA NBA LIGU: Sudije bi trebale da se SMIRE!

Foto: Tanjug/AP

Luka Dončić

Košarkaši Dalas Maveriksa ostvarili su danas novu pobedu protiv Memfis Grizlisa rezultatom 120:113. I pored uspeha, najbolji košarkaš ekipe iz Teksasa, Luka Dončić, bio je besan zbog suđenja. On je ubacio čak 35 poena na meču, ali ga je iznerviralo to što je dobio tehničku.

Foto: Tanjug

Luka Dončić u dresu Dalasa

Naime, u velikoj borbi sa Vinsom Vilijamsom Džuniorom došlo je do verbalne rasprave usled koje su arbitri procenili da Luka zaslužuje tehničku grešku. 

Posle utakmice, nekadašnji as Real Madrida otvoreno je progovorio o suđenju.

- On je samo pričao sr**ja sve vreme. Pogledao sam nazad i rekao sam mu da želim da mi dopuste da igramo jedan na jedan, tada sam dobio tehničku grešku. Sudije su trebale da nas puste da pričamo, to je deo igre i ja ga volim. Mislim da je on sjajan defanzivac, ali sudije… Prošlu utakmicu nisam uradio ništa, a obojica smo dobili tehničke. Na ovoj utakmici smo obojica pričali i samo sam ja dobio tehničku. Sudije bi trebale da se smire na tom polju - rekao je Dončić.

Pored sudija, Dončić se našao i u sukobu sa publikom. Na uvrede sa tribina, igrač Dalasa je odgovorio provokativnim gestikulacijama koje su zabeležile kamere. 

Dalas izgleda odlično ove sezone. Ekipa iz Teksasa zauzima treću poziciju u Zapadnoj konferenciji NBA lige, a pored predvodnika, u liku Luke Dončića, sve bolje partije pruža nekadašnji igrač Partizana, Dante Egzum. Moguće je da će Dalas predstavljati velikog protivnika Jokićevom Denveru u pohodu na odbranu titule.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading