POZNATI GLUMAC RAZBESNEO GROBARE: Viktor Savić KOMENTAROM o Željku Obradoviću IZAZVAO HAOS na društvenim mrežama!

Autor:

Sport

06.01.2024

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Partizana su naelektrisani.

POZNATI GLUMAC RAZBESNEO GROBARE: Viktor Savić KOMENTAROM o Željku Obradoviću IZAZVAO HAOS na društvenim mrežama!

Foto: Tanjug/Marko Djoković, Jadranka Ilic

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet savladali su Partizan rezultatom 88:72 (24:13, 26:16, 15:19, 23:24) u okviru 19. kola Evrolige!

Utakmica je odigrana u veličanstvenoj atmosferi pred 20.000 najvernijih navijača kluba sa Malog Kalemegdana, a o atmosferi su izveštavali i svi svetski mediji.

Ipak, nije sve prošlo bez navijačkih "peckanja", te je tako viđen transparent sa likom Željka Obradovića koji je bio i meta uvreda.

Republika

Foto: Starsport

Transparent delija sa večitog derbija

Ovo je razljutilo grobare koji smatraju da nije primereno vređati najboljeg evropskog trenera svih vremena, a u polemiku se uključio i poznati glumac Viktor Savić koji je još više razgnevio navijače Partizana.

 - Ja ne razumem u čemu je problem sa zastavom, lik urla i crven je u faci + ima sedu (belu) kosu. Klasična crveno-bela zastava! Ako ovo nije dobra fora, ja ne znam šta je. Ako krenete sad da mi pišete kako njega svi poštuju, to je derbi i vređanje je obostrano. Ni mi se nismo ljutili kad ste vi vređali Pešića - napisao je Savić na "Instagramu".

Republika

Foto: printscreen instagram

Viktor Savić objava

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading