ŠVED OTKRIO ZAŠTO NIJE POJAČAO ZVEZDU MERIDIANBET: Želeo sam da dođem, ali...

Autor:

Sport

03.01.2024

10:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksej Šved se dotakao letošnjih spekulacija oko transfera.

ŠVED OTKRIO ZAŠTO NIJE POJAČAO ZVEZDU MERIDIANBET: Želeo sam da dođem, ali...

Foto: Starsport

Aleksej Šved

Ruski košarkaš, Aleksej Šved, bio je viđen kao pojačanje Crvene zvezde Meridianbet. Ipak, stvari su se prvo zakomplikovale, a onda i potpuno izjalovile. Bivši igrač CSKA se nije našao u ponovo u Evroligi

Posle višemesečnih spekulacija, konačno je Šved otkrio šta je zapelo u pregovorima. 

- Pričali smo intenzivno sa Crvenom zvezdom Meridiabet. Oko mesec dana je trajala komunikacija. Meni se lično dopala ekipa Crvene zvezde Meridianbet, video sam da ima kvaliteta, a tu je bio i trener Duško Ivanović koga izuzetno cenim i volim kao osobu. Želeo sam da dođem. Bio sam potpuno spreman i to sam rekao ljudima u klubu. Oni su mi sa druge strane poručili da moram još da sačekam, prošlo je punih mesec dana, ja sam im ponovo saopštio da sam spreman da dođem i pomognem. Tu su mi rekli da postoje problemi - rekao je Šved.

Foto: Starsport

Aleksej Šved

Potom je detaljno objasnio šta je bila prepreka u njegovom prelasku na Mali Kalemegdan. 

- Saopštili su mi da je najveća prepreka oko putovanja i mog pasoša. Ne bih recimo mogao da igram u Litvaniji. Očigledno je to na kraju presudilo. Volim Srbiju i Beograd, imam mnogo prijatelja u Beogradu, znam i da me publika poštuje, ali takav je život. Idemo dalje. Okrenuo sam se Kini i vrlo sam zadovoljan. Lepo se osećam ovde, ljudi su prijatni, imamo odlične uslove, liga je kvalitetna, tu su i brojni igrači koji su nekada imali velike uloge u NBA ligi. Ne mogu da bude nezadovoljan trenutnom stanicom u karijeri - zaključio je Šved za Mozzart sport.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading