PARTIZAN JE OPET BREND EVROPE! Danilo Anđušić ponosan na rezultate (VIDEO)

Autor: Stefan Mišljenović

Sport

30.12.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni bek šuter ističe da je klub vraćen na mesto na kojem i zaslužuje da bude.

PARTIZAN JE OPET BREND EVROPE! Danilo Anđušić ponosan na rezultate (VIDEO)

Foto: ABA liga/Dragana Stjepanović

KK Partizan je u protekloj i aktuelnoj sezoni u Evroligi opet postao brend Evrope zahvaljujući rezultatima u 2023. Crno-beli su došli na korak do fajnal-fora, ove sezone su trenutno na poziciji koja vodi u plej-of, dok je osvojena titula u AdmiralBet ABA ligi posle deset godina.

Jedan od vojnika Željka Obradovića koji možda nije u prvom planu, ali je uvek tu da uskoči kad treba je srpski bek Danilo Anđušić, koji je za Republiku sumirao godinu za nama, uz nadu da će sledeća biti još uspešnija.

ISPUNILI CILJ

- Srećni smo jer smo odličnim rezultatima u 2023. vratili Partizan na mesto na kojem zaslužuje da bude. To je bio cilj kada smo se okupili. U Evroligi smo dogurali do skoro samog kraja, malo je falilo. Pokazali smo ko smo i šta smo, opet smo brend Evrope. To ne bi bilo moguće bez naših navijača. Nadam se da ćemo nastaviti sa uspesima i u Novoj godini, pa i da budemo bolji - počeo je Anđušić.

Republika

Foto: Starsport

Danilo Anđušić

Danilo u Partizanu ima ulogu zamenika kapitena, a kada je Kevin Panter bio povređen na njemu je bilo da komanduje.

- Prelepo je kada ljudi pokazuju da veruju u tebe. Prilika da povremeno budem kapiten Partizana je najveća čast koju sam doživeo u karijeri. Nešto o čemu sam sanjao kad sam bio mali, mada mi je bilo dovoljno i da samo igram za Partizan. Ta čast će ostati zapisana u istoriji kluba, biće mi drago da pričam o tome svojoj deci kad porastu - dodao je Danilo.

DA POVREDE ZAOBIĐU

Mogao je bek crno-belih možda i više, ali su ga povrede sputale, kao i njegove brojne saigrače.

- Zbog toga je teže trenirati, ali igrači koji su spremni izneli su teret. Nadamo se da će svi povređeni da nam se vrate što pre, biće nam lakše kada budemo svi na okupu - zaključio je Anđušić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading