GROBARI ĆE BITI ODUŠEVLJENI! Partizan pušta u prodaju SPCEIJALNE dresove! (FOTO)

Autor:

Sport

27.12.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli podsetili na dane kada su vladali Evropom.

GROBARI ĆE BITI ODUŠEVLJENI! Partizan pušta u prodaju SPCEIJALNE dresove! (FOTO)

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana u poslednje dve sezone otkako su se vratili na evroligašku scenu, , pa su zbog toga u regionalnom šampionu odlučili da evrociraju uspomene na najblistavije trenutke u klupskoj istoriji, odnosno, na 1992. godinu, kada su upravo pod komandom Željka Obradovića pokorili Stari kontinent.

Za Humsku pozlaćene 1992. godine, ekipa Partizana je ušla u evroligašku večnost, pošto je pod komandom Obradovića, koji je i tada dirigovao sa klupe pobedila Huventud u finalu tadašnjeg Kupa evropskih šampiona, postavši po prvi i jedini put u klupskoj istoriji vladar Evrope, dok, obrisi te sezone i dalje se poznaju.

U neku ruku zbog popularnog Žoca, koji je ponovo na klupi, a malo i zbog samih igara koje njegovi izabranici pružaju na parketu.

 

 

Zbog svega toga, Partizan je odlučio da svoje navijače iznenadi i specijalnim dresovima koji su inspirisani upravo tom godinom, a koji će navijači moći da kupe po ceni od 6.000 dinara.

Crno-beli u četvrtak dočekuju Virtus u Bolonje u 18 časova i 30 minuta u Štark areni, uz direktan prenos na Sport klubu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading