RADONJIĆ ZVANIČNO PREDSTAVLJEN U TURSKOJ: Evo KAKO će ovo uticati na Dušana Alimpijevića!

Autor:

Sport

27.12.2023

16:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Radonjić ozvaničen je kao novi trener Bahčešehira.

RADONJIĆ ZVANIČNO PREDSTAVLJEN U TURSKOJ: Evo KAKO će ovo uticati na Dušana Alimpijevića!

Foto: Starsport

Trener Panatinaikosa Dejan Radonjić

Košarkaši Bahčešehira u nastavku sezone imaće novog vođu sa klupe. Dejan Radonjić je predstavljen kao novi trener košarkaškog kluba, koji je u poslednjim danima digao prašinu idejom da se priključe Evroligi

Naime, kao što smo već pisali, postoji ideja da se Bahčešehir fuzioniše sa Bešikatšom, i tako stvori respektabilan tim u borbi sa drugim evropskim velikanima. Sada će ovu borbu, dva kluba nastaviti sa još jednim renomiranim licem. Zanimljivo je da Dušan Alimpijević, takođe bivši trener Zvezde Meridianbet, predvodi crno-bele iz Istanbula, tako da će biti zanimljivo koji trener dobija primat ukoliko dođe do pripajanja. 

Bahčešehir se oglasio preko društvenih mreža i njihovo saopštenje prenosimo u celini. 

- Naš klub je postigao dogovor sa iskusnim trenerom Dejanom Radonjićem, koji je predvodio timove poput Crvene zvezde, Bajerna i Panatinaikosa u prošlosti. Dobro došao u našu porodicu, dobro došao u Bahčešehir - stoji na "X" profilu turskog kluba.

 

 

Dejan Radonjić je u svojoj karijeri ostao zapamćen kao trener Crvene zvezde Meridianbet u dva navrata. Prvi mandat je trajao od 2013. do 2017. godine, kada je uspeo da klub sa Malog Kalemegdana uvede u plej-of najelitnijeg evropskog takmičenja. Drugi izlet u klubu bio je od 2020. do 2022. godine. Pored crveno-belih, Radonjić je kroz Evroligu predvodio i Bajern iz Minhena, kao i Panatianikos u kojem nije uspeo da se zadrži. 

Bahčešehir trenutno zauzima osmu poziciju u turskom šampionatu i predstoji mu velika borba za plej-of turskog šampionata. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading