PRVA DAMA RAZNEŽILA SRBIJU! Tamara Vučić objavila novogodišnju čestitku sina Vukana, a evo šta joj je on poželeo! (FOTO)

Autor:

Vesti

27.12.2023

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tamara Vučić je veoma aktivna na Instagramu gde najčešće objavljuje fotografije sa poslovnih putovanja, ali ponekad i slike iz privatnog života na kojima uživa u društvu sina Vukana kome je veoma posvećena.

PRVA DAMA RAZNEŽILA SRBIJU! Tamara Vučić objavila novogodišnju čestitku sina Vukana, a evo šta joj je on poželeo! (FOTO)

Foto: Tanjug/Predsedništvo Srbije

Prva dama Srbije Tamara Vučić, raznežila je svoje pratioce na Instagramu kada je pokazala novogodišnju čestitku koju je dobila od svog sina Vukana.

 

 

Mali Vukan je poželeo mami da bude zdrava, dobra i srećna u nadolazećoj godini, a čestitka je pobrala sve simpatije, između ostalog i što ju je mali Vukan napisao čitkim štampanim slovima, iako je tek krenuo u školu. 

- Draga mama, želim da budeš srećna, zdrava i dobra! Srećna Nova godina, volim te! - pisalo je u čestitki koja je bila ukrašena prazničnim motivima.

Inače, Tamara Vučić je veoma aktivna na Instagramu gde najčešće objavljuje fotografije sa poslovnih putovanja, ali ponekad i slike iz privatnog života na kojima uživa u društvu sina Vukana kome je veoma posvećena.

Praznična euforija već uveliko vlada u domu porodice Vučić, te je tako Tamara nedavno pokazala kako je okitila jelku, a dekoracija je oduševila sve njene pratioce.

Posle dugogodišnje karijere televizijskog novinara, Tamara Vučić je za svoj poziv odabrala diplomatiju i od 2010. radi u Ministarstvu spoljnih poslova Republike Srbije. U međuvremenu je završila i Diplomatsku akademiju MSP.

Aktivno se bavi humanitarnim radom od kada je postala prva dama i posećuje humanitarne događaje. Posvećena je humanitarnim aktivnostima, sa fokusom na dobrobit dece i važnost ranog razvoja. Dobitnica je Plakete mira Humanitarne organizacije "Nađi Raula" iz Niša. 

Juna 2017. godine ona i predsednik Aleksandar Vučić dobili su sina Vukana.

Govori engleski i francuski jezik.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
kole

27.12.2023 17:23

Jel rekla sinu da mu je otac veleizdajnik i da ce morati da menja prezime jer ce doveka biti omrazeno kao Brankovic.

Cecko

27.12.2023 20:39

@kole - Mrs rusitelju grada i maltretiranju ljudi. Poraz podnesi dostojanstveno. Narod vas nece izdajice Kosova i Srpstva

Zora

27.12.2023 18:08

Neka se ostvare Vukanove želje.

Branko

27.12.2023 19:51

Sve najlepse želim porodici Vučić