EVROLIGA UZBUĐENA ZBOG DOLASKA TOPIĆA: Ovaj klinac "ZNA KOŠARKE"!

Autor:

Sport

27.12.2023

13:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedva čekaju da ga vide na delu.

EVROLIGA UZBUĐENA ZBOG DOLASKA TOPIĆA: Ovaj klinac "ZNA KOŠARKE"!

Foto: Starsport

Nikola Topić

Odlična vest za sve zvezdaše je pristigla juče kada je ozvaničen povratak Nikole Topića u Crvenu zvezdu Meridianbet. Iako mlad, među svim pristalicama crveno-belih vlada optimizam da bi u dobroj meri mogao da "zakrpi" odlazak Šabaza Nejpira, mada, ruku na srce, to i nije toliko teško. Vanserijski talenat je proveo godinu za nama na pozajmicama u OKK Beogradu i Megi gde je pokazao sav suvi kvalitet što je nateralo stručni štab tima sa Malog Kalemegdana da ga što pre vrati u svoje redove.

U Megi je Topić bio jedan od najboljih igrača sa 18,6 poena po utakmici i 6,9 asistencija u regionalnoj ligi. Takođe, prošle sezone u dresu Zvezde na ANGT turniru za mlade uspeo je da izjednači rekord u indeksnim poenima. Nisu zvezdaši jedini koji jedva čekaju da vide popularnog Topa u crveno-belom dresu, pošto se i Evroliga oglasila na društvenim mrežama.

 

 

- Ovaj klinac zna da igra košarku! Nikola Topić je već pokazao Evropi šta zna. Ove godine je izjednačio rekord ANGT turnira sa 49 poena i postavio najveći indeks korisnosti 65. Hajde da vidimo šta može da uradi na seniorskom nivou sa KK Crvena zvezda, napisali su na Tviter nalogu. 

Zvezda Meridianbet u četvrtak igra protiv Panatinaikosa od 20 časova i 15 minuta, pa bi Topić mogao da dobije minute u Evroligi, iako, na zvaničnom sajtu tima sa Malog Kalemegdana piše da nema pravo nastupa do utakmice sa Fenerbahčeom.

Videćemo. Neću da ga forsiram, treniraće i danas i sutra, ali da li će igrati sa Panatinaikosom, odluka će biti doneta pred sam meč. To je igrač na kojeg dosta računam. Doneli smo neke odluke do sada, treba da nadogradimo ovaj tim. Imamo pun roster, sada treba da nađemo hemiju - rekao je grčki trener Janis Sferopulos.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading