DENVER PROTIV ATLANTE NA TAŠMAJDANU?! Evo šta Nikola Jokić i Bogdan Bogdanović KAŽU O TOME!

Autor: M. M.

Sport

26.12.2023

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spektakl u najavi!

DENVER PROTIV ATLANTE NA TAŠMAJDANU?! Evo šta Nikola Jokić i Bogdan Bogdanović KAŽU O TOME!

Foto: Starsport

NBA utakmice osim u Americi igrane su i u drugim državama i gradovima, a jedan tamošnji novinar predložio je Jokiću i Bogdanoviću   zanimljivu mogućnost da meč Denver Nagetsa i Atlanta Hoksa bude odigran na Tašmajdanu. Kakav bi to spektakl na otvorenom bio! 

Jedan od najboljih košarkaša današnjice, centar iz Sombora, bio je iznenađen i sa zadovoljstvom je odgovorio na pitanje.

Da, ako ste vi ljudi vildeli kakva je to atmosfera pravi kada igraju domaći klubovi: Mislim da i ako bismo igrali protiv Partizana ili Crvene zvezde ili ako bismo igrali mi iz NBA lige između sebe, svet bi video neku sasvim drugu strast za košarkom - rekao je Jokić.

Kapiten reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović slično razmišlja.

Veoma je teško dočarati, stvarno je duboko u našoj kulturi da veoma strastveno navijamo za svoj tim - smatra Bogdanović.

Dvojicu srpskih asova mogli bi zajednu u timu da gledamo već na leto. Na programu su Olimpijske igre u Parizu na koje su već obezbedili učešće. Aktuelni vice-šampioni sveta u najjačem sastavu nesumljivo bi bili kandidati za medalju. 

Nikola Jokić ove sezone prosečno beleži 26,4 poena, 12,3 skoka i 9,2 asistencije po meču u dresu Denvera. Nagetsi imaju učinak od 22-10. Bogdanović takođe ima zavidan učinak sa 17 prosečnih poena, uz 3,4 skoka i 2,7 asistencije za Atlantu koja ima bilans 12-17.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading