KAPITEN PARTIZANA REŠIO NEDOUMICE: Evo šta je Panter rekao o MELIJEVOM DOLASKU!

Autor:

Sport

26.12.2023

17:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deluje kao da se prašina polako spušta oko novih dolazaka u Partizan.

KAPITEN PARTIZANA REŠIO NEDOUMICE: Evo šta je Panter rekao o MELIJEVOM DOLASKU!

Foto: Starsport

Kao grom je osvanula informacija danas da košarkaši Partizana mogu dobiti veliku prinovu u liku Nikola Melija. Za italijanskog košarkaša je navodno spremljen monstruozan ugovor od čak dva i po miliona evra, ali sve su veći izgledi da nikakva interesovanja iz crno-belog tabora nisu postojala. 

Nedavno su i mediji počeli da prenose kako je italijanski list  "Korijere dela sera" preneo potpunu dezinformaciju, a ono što podupire ovu tvrdnju jeste nedavno javljanje kapitena Partizana na društvenim mrežama. 

Naime, Kevin Panter se na svom "X" nalogu oglasio sa kratkom i jasnom objavom, sugerišući da su sve novonastale spekulacije samo smejurija. 

 

 

Podsetimo, Meliju ugovor sa Milanezima ističe na kraju ove sezone i kolege sa Apeninskog poluostrva su u tome videle šansu za crno-bele da angažuju Italijana koji bi tako mogao drugi put u svojoj karijeri da napusti ekipu iz Milana i pridruži se timu Žejlka Obradovića.

Meli je u svojoj karijeri već imao prilike da sarađuje sa najboljim trenerom Evrope, koji ga je trenirao u Fenerbahčeu.

Republika

Foto: Twitter/KSS

NIkolo Meli u duelu sa Nikolom Jokićem

Italijanski rperezentativac ove sezone beleži 25 minuta po utakmici u ekipi Armanija koja se muči. Meli doprinosi sa svojih sedam i po poena po meču, čemu dodaje četiri i po skoka. Milanska ekipa leži tek na 14. mestu Evrolige, a povreda Nikole Mirotića, kao i razdor sa Kevinom Pengosom, naveli su Etorea Mesinu da potraži igrača sa poenima u rukama. Kao što je poznato, taj igrač je postao Šabaz Nejpir. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading