SLIKA KOJA GOVORI VIŠE OD REČI! Pogledajte kako su igrači Bruklina "TUKLI" Jokića! Ožiljci sve GOVORE! (FOTO)

Autor:

Sport

23.12.2023

06:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski centar izdominirao u pobedi Nagetsa na gostovanju Netsima.

SLIKA KOJA GOVORI VIŠE OD REČI! Pogledajte kako su igrači Bruklina "TUKLI" Jokića! Ožiljci sve GOVORE! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Košarkaši Denvera su predvođeni Nikolom Jokićem savladali Bruklin Netse na gostovanju rezultatom 122:117, a srpski centar je u potpunosti obeležio novi trijumf šampiona.

Osim što je meč završio s dabl-dablom, postigavši 31 poen i bio najzaslužniji za šesti uspeh šampiona u poslednjih sedam duela, "Džoker" je morao da istrpi velike "batine" od strane igrača Bruklina.

Trudili su se da na razne načine košarkaši Netsa zaustave Srbina, udarali ga bez ikakve zaštite od strane sudija, koji bi u prošlosti za slične stvari delili nesportske greške srpskom asu, pa je Jokić to najbolje osetio na svojoj koži.

 

 

Na njegovoj koži pojavile ogromne ogrebotine. Viđeno je tu i dosta krvi, čak i na samom dresu našeg asa, zbog čega je morao da ga zameni i da mu bude ukazana pomoć, kako bi naravno mogao da nastavi sa susretom, pošto postoji pravilo da igrač u takvom stanju i pri takvom izgledu ne može na parket.

Koliko su arbitri nemilosrdni prema Srbinu svedoči podatak da je Jokić protiv Bruklina izveo samo pet slobodnih bacanja, pa se navijači pitaju da li sudije treba da obrate malo više pažnje i stanu u zaštitu MVP prošlosezonskog finala.

Na priloženoj fotografiji možete se uveriti kako su košarkaši Bruklina "istukli" srpskog centra.

Inače, Nagetsi su ostvarili šesti trijumf u poslednjih sedam mečeva, što im je donelo treće mesto na Zapadnoj konferenciji sa bilansom 20-10. Već u noći između subote i nedelje Jokić i družina izlaze na parket protiv Šarlota, diok na Božićni dan dočekuju Golden Stejt Voriorse u 20.30 časova po srednjeevropskom vremenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading