HRVAT U PARTIZANU? Evo šta je Hezonja rekao o ODLASKU iz Reala!

Autor:

Sport

21.12.2023

16:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatski košarkaš govorio je o glasinama koje se šire u vezi njegovog ugovora.

HRVAT U PARTIZANU? Evo šta je Hezonja rekao o ODLASKU iz Reala!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana gostovaće večeras (20.45) Real Madridu u okviru 16. kola Evrolige. Crno-bele u fantastičnoj formi očekuje susret sa trenutno prvoplasiranom ekipom, ali i aktuelnim šampionom Evrope. 

U susret meču sa Partizanom, govorio je Mario Hezonja. Ime hrvatskog košarkaša često se dovodilo u vezu sa aktuelnim šampionom AdmiralBet ABA lige, a sve nedoumice Hezonja je razrešio svojom izjavom.

 - To su gluposti, to su samo mediji, nikad nisam imao problem ni sa kim ovde. U ekipi sam koja me želi, i koju ja želim - naveo je Mario.

 

Foto: Starsport

Mario Hezonja i Džanan Musa

Nemoguće je ne dotaći se prošlogodišnjeg plej-of duela između ova dva tima. Serija se okončala u petoj utakmici neverovatnim preokretom Madriđana, a svim pristalicama crno-belih ostao je gorak ukus u ustima usled nemilih događaja na drugom meču u Madridu

- Prošlogodišnje četvrtfinale je bilo jedno od najboljih u istoriji košarke. Real i Partizan su uvek bili prijateljski klubovi, i nisu nam potebne gluposti zbog tenzija na terenu, koje su česte. Oni (Partizan) su promenili par igrača, mi smo malo manje, imaju najboljeg trenera na svetu. Neće biti lak meč sigurno. Partizan je uvek nezgodna ekipa - rekao je Hezonja sa poštovanjem.  

Bivši igrač Orlanda nije mogao da se ne dotakne višegodišnjih neuspeha hrvatske reprezentacije na internacionalinim takmičenjima. 

- Imali smo odlične starije generacije, kojih nažalost više nema u reprezentaciji, sad je sve na nama. Naša generacija je bila zlatna u svim mlađm kategorijama, pa ako nećemo mi sad, ko će? Moramo se usaglasiti i moramo malo ozbiljnije shvatiti to leto - završio je Mario povodom kvalifikacija za Olimpijske igre. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading