NBA ZVEZDA UCENJIVALA BIVŠU DEVOJKU DA ABORTIRA DOK MU JE SADAŠNJA TRUDNA: Uplatio joj ENORMNU svotu novca!

Autor:

Sport

18.12.2023

14:32 >> 14:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ružne vesti stižu iz Amerike.

NBA ZVEZDA UCENJIVALA BIVŠU DEVOJKU DA ABORTIRA DOK MU JE SADAŠNJA TRUDNA: Uplatio joj ENORMNU svotu novca!

Foto: printskrin/vikipedia

Pejdž

Veoma atraktivna američka manekenka Pejdž Džorda, koja je bila u vezi sa košarkašem Minesota Timbervulfsa Entonijem Edvardsom, otkrila je da ju je on nagovarao da izvrši abortus uz bogatu ponudu od 100 hiljada dolara.

Konkretno, Pejdž je objavila poruke koje je razmenjivala sa asom Timbervulvsa, a u kojima mu ona sama poverava svoju trudnoću.

Amerikanac ne želi da ima dete sa manekenkom, i savetovao joj je da prekine trudnoću. Ona ipak, pozivajući se na raniji abortus, kaže da je to nešto zbog čega je zažalila i da to više ne bi ponovila.

 

 

Pejdž se osetila još više izdano kada je saznala da Edvards očekuje dete sa Rebelom, njegovim glavnom devojkom.

Mladi košarkaš jedino želi da ima decu sa svom sadašnjom devojkom. Stiče se da krilni igrač Minesote utisak oseća stidu javnosti zbog ulaska u vezu sa manekenkom pa pokušava da je potplati u zamenu za večnu ćutnju. Takođe, u više navrata joj je tražio i video kao dokaz da je popila pilulu za abortus.

Pejdž je održala obećanje. Kada se činilo da je Edvards prestao da reaguje, ona je uzela stvari u svoje ruke i pokušala da dođe do njegovog advokata. Međutim, njegov advokat ju je navodno ignorisao, što ju je preko svake mere razbesnelo. Zbog toga je odlučila da podeli svoje razgovore sa Edvardsom. Pored objavljivanja poruka na svom Instagramu, iznela je svoje misli i na platformi X.

Takođe, Rebela je, po ovim navodima, bivša devojka poznatog repera Chief Keefa s kojim se tužila oko deteta, jer on nije hteo da ga prizna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading