ITUDIS UPUTIO PISMO BIVŠEM KLUBU: Fenerbahče će biti na FAJNAL FORU!

Autor:

Sport

14.12.2023

19:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dimitris Itudis poslao je emotivnu poruku igračima i navijačima Fenerbahčea.

ITUDIS UPUTIO PISMO BIVŠEM KLUBU: Fenerbahče će biti na FAJNAL FORU!

Foto: Starsport

Odjeknulo je kao grom u evropskoj košarci kada se u medijima pojavila informacija kako Dimitris Itudis više neće sedeti na klupi Fenerbahčea. Ubrzo je ozvaničeno da je grčki stručnjak napustio tursku ekipu.

U Fenerbahčeu nisu dugo čekali na zamenu. Pronšli su je u liku Šarunasa Jasikevičijusa. Litvanski strateg se našao na društvenim mrežama bivšeg šampiona Evrolige sa plavo-žutim šalom u rukama. 

 

 

Nakon što se završila saga oko prvog trenera Fenerbahčea, Dimitris Itudis je rešio da se oglasi emotivnim pismom svom bivšem klubu.  

– Nakon nadahnjujućih godinu i po dana u Istanbulu, ispunjenih prelepim uspomenama, informišem vas da je moj put sa Fenerbahčem došao do kraja. Naše zajedničko vreme će ostati zabeleženo bitnim pobedama i bili smo samo nekoliko sekundi daleko od fajnal fora u našoj prvoj evroligaškoj sezoni. Imali smo izazovne momente, trenutke koji su mogli odvesti naše putovanje na drugačiji način. Uprkos svemu, uveravam navijače da se naša odlučnost nikada nije pokolebala, neumorno smo se borili protiv svih. Nikada neću prestati da verujem u tim koji smo izgradili ove godine i igrače koje sam trenirao. Ponosan sam na njih i verujem da će biti na fajnal foru u mom odsustvu jer oni to zaslužuju – napisao je Itudis u svom pismu.

Dimitris Itudis je preuzeo Fenerbahče na leto 2022. godine i potpisao trogodišnji ugovor. Prošle sezone uveo je ekipu u plej-of Evrolige, ali nije uspeo da izbori fajnal for pošto je Olimijakos bio bolji u četvrtfinalu sa 3:2 u seriji. Ove sezone, turska ekipa nije počela sezonu prema očekivanju i trenutno imaju šest pobeda i sedam poraza u Evroligi, odnosno osam pobeda i tri poraza u nacionalnom prvenstvu.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading