VEČITI NASTAVLJAJU BORBU U EVROLIGI! Evo gde možete GLEDATI mečeve Partizana i Crvene zvezde Meridianbet

Autor: M. N.

Sport

14.12.2023

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno i crno beli spremni za novi okršaj

VEČITI NASTAVLJAJU BORBU U EVROLIGI! Evo gde možete GLEDATI mečeve Partizana i Crvene zvezde Meridianbet

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana nastavljaju danas borbu u Evroligi. Crno-beli će gostovati Žalgirisu u 14 kolu elitnog takmičenja. Eventualnom pobedom srpski tim ima šansu da dodatno poboljša poziciju na tabeli, pošto su trenutno na šestom mestu sa skorom od sedam pobeda i šest poraza.

S druge strane, Litvanci ne stoje najbolje i zauzimaju 14 poziciju sa skorom od pet pobeda i osam poraza. Šampion AdmiralBet ABA lige pokušaće da zabeleži četvrtu pobedu u nizu. Duel ova dva tima možete gledati na Sportklub 1.

U isto vreme i Crvena zvezda Meridianbet će dočekati Albu. Srpski šampion nakon dva poraza u gostima, od Baskonije i Valensije želi da oseti slast pobede. Posebno jer crveno-beli zauzimaju 15. poziciju sa skorom od četiri pobede i devet poraza. Prenos ovog meča možete gledati na Sport klub 2.

Trener Crvene zvezde Janis Sferopulos očekuje dobar meč u Beogradu pred delijama.

-U pitanju je tim koji ima dužinu, velika tela, kao i košarkaške koji igraju dugi niz godina u Evroligi, talentovane igrače, takođe Amerikance koji su podigli kvalitet. Igraće sa punim sastavom, tako da moramo da budemo fokusirani da od prvog minuta i da se vratimo na pobednički put- rekao je Sferopulos

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading