VEČITI BIJU BITKE U ADMIRALBET ABA LIGI! PARTIZAN GOSTUJE U NIŠU: Evo GDE možete gledati duele crno i crveno-belih!

Autor:

Sport

11.12.2023

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Važni dueli u domaćem šampionatu

VEČITI BIJU BITKE U ADMIRALBET ABA LIGI! PARTIZAN GOSTUJE U NIŠU: Evo GDE možete gledati duele crno i crveno-belih!

Foto: printskrin/vikipedia

Vikend je prošao, ali je sport i dalje tu da ublaži sumorni ponedeljak.

Ima sasvim dovoljno materijala kako za navijače crno, tako i crveno-belih.

Košarkaši Partizana večeras od 20 časova dočekuju ekipu Studentskog centra u Areni. Iz tabora crno-belih najavili su besplatan ulaz za sve osnovce sa teritorije Srbije koji će uz bilo koji priloženi dokument moći da uđu na utakmicu. Očekuje nas lepa slika iz najveće beogradske hale, a videćemo hoće li izabranici Željka Obradovića usrećiti sve prisutne.

Još jedan duel biće odigran u okviru 11. runde AdmiralBet ABA lige, a Crvena zvezda Meridianbet će od 18 časova gostovati ekipi Mege u novobeogradskoj hali "Ranko Žeravica". Crveno-beli se nakon neuspelog pohoda na Španiju vraćaju u regionalni šampionat željni pobeda, ali neće imati nimalo lak zadatak protiv mlade i zahuktale ekipe Mege.

Republika

Foto: star sport

KK Crvena zvezda Meridianbet

Zanimljivo će biti i na fudbalskim terenima u Srbiji, preciznije na Čairu, gde će Partizan od 16 časova gostovati Radničkom. Iako "Meraklije" trenutno zauzimaju pretposlednju poziciju, u Nišu jednostavno nikada nije lako, a posebno će pod pritiskom biti tim Igora Duljaja zbog činjenice da se Crvena zvezda sada sa utakmicom više nalazi na vodećoj poziciji Superlige Srbije.

Sve navedene mečeve možete pratiti uživo na kanalima Arene Sport, ali i putem tekstualnog bloga na sajt-portalu Republike. Prenos duela crveno-belih sa Megom je takođe obezbeđen na televiziji B92.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading