PAO REKORD EVROLIGE! Odigrano NAJDRAMATIČNIJE kolo u istoriji!

Autor:

Sport

07.12.2023

20:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije moglo bez drame.

PAO REKORD EVROLIGE! Odigrano NAJDRAMATIČNIJE kolo u istoriji!

Foto: twitter.com/kkcrvenazvezda

Takmičenje u najelitnijem klupskom evropskom košarkaškom rangu je nikad neizvesnije!

To potvrđuju i rezultati iz 12. kola, u mečevima koji su igrani tokom utorka i srede, a u gotovo svakom okršaju vladala je drama do samog kraja.

Prethodna 12. runda bila je najneizvesnija ikada, a dokaz tom je oboren rekord Evrolige, pošto je prosečna razlika na kraju svih utakmica bila samo 3,89 poena.

Valja podsetiti da je najneizvesnije bilo u 14. kolu iz prošle sezone, kada je prosečna razlika između pobednika i gubitnika iznosila svega 4,78 koša.

 

 

Interesantno je da su po jednom u ovom istorijskom 12. kolu utakmice završene sa jednim, dva, pet, šest ili sedam poena razlike, dok je po dva puta bilo tri i četiri razlike.

Podsetimo da je Partizan u sredu savladao Monako posle produžetka rezultatom 89:85, dok je Crvena zvezda Meridianbet izgubila u Valensiji rezultatom 81:85.

Crno-beli večeras dočekuju Olimpiju Milano u 13. rundi, dok izabranici Janisa Sferopulosa ponovo gostuju u Španiji, ovog puta u petak idu na megdan Baskoniji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading