ŠILB RASPALIO NAVIJAČE CRVENO-BELIH PORUKOM: Oglasio se na društvenim mrežama

Autor:

Sport

07.12.2023

20:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čovek koji je uveo novu reč u srpski jezik

ŠILB RASPALIO NAVIJAČE CRVENO-BELIH PORUKOM: Oglasio se na društvenim mrežama

Foto: printskrin/vikipedia

Crvena zvezda Meridianbet zabeležila je osmi poraz u Evroligi u "La Fonteti" od Valensije rezultatom 85:81. Stvari za Zvezdu u Evropi ove godine ne idu baš najbolje, ali posle novog neuspeha oglasio se bivši igrač crveno-belih, te tako podigao atmosferu među navijačima.

Nekadašnji košarkaš tima sa Malog Kalemegdana Blejk Šilb ostao je upamćen po tome što je uveo novu reč u srpski jezik - "šilbovanje". Značenje ove reči ne treba posebno objašnjavati, ali nakon dugo vremena američki košarkaš se oglasio i dotakao bivšeg tima, preciznije, njegovih navijača.

 

 

- Hala Pionir!!! Zvezda OoOoO!!! - napisao je Blejk Šilb kao odgovor na snimak na Tviteru koji je postavio poznati komentator Džoš Bet.

On je u Zvezdi proveo manje od jedne sezone, potpisao je 23. juna 2013. godine, a tim je napustio 29. januara naredne. U Evroligi je u dresu Zvezde odigrao 10 mečeva i prosečno beležio 12 poena, 3,2 skoka i 3,5 asistencija.

- Ne mogu da shvatim šta je krenulo po zlu. Tačno je da je Srbija bila kulturološki šok za mene. Imao sam problem da se naviknem. Isprva sam pomislio da su razlog tome moje navike iz Francuske. Mislio sam da će mi trebati vremena. Pokušavao sam da ostanem pozitivan i da nastavim da radim. Porodica i navijači su me podržavali. Ali, ni u jednom momentu nisam uspeo da dođem do svog pravog nivo, izjavio je svojevremeno posle odlaska iz Zvezde Šilb.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading