SFEROPULOS ŽALI ZBOG PROPUŠTENE PRILIKE! Trener Zvezde Meridianbet OTKRIO šta je presudilo u Valensiji!

Autor:

Sport

06.12.2023

23:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli doživeli novi poraz u 12. kolu Evrolige.

SFEROPULOS ŽALI ZBOG PROPUŠTENE PRILIKE! Trener Zvezde Meridianbet OTKRIO šta je presudilo u Valensiji!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet poraženi su u neizvesnoj završnici od Valensije rezultatom 81:85 u "La Fonteti", što im je bio osmi neuspeh ove sezone.

Lako je moglo da se dogodi da tim Janisa Sferopulosa dođe do pete pobede u najelitnijem evropskom takmičenju, ali su promašene trojke Miloša Teodosića i Šabaza Nejpira u poslednjem napadu ostavile crveno-bele bez dva boda u prvom meču na španskoj turneji.

Grčki stručnjak na klupi srpskog šampiona kratko je otkrio razlog neuspeha na ovom gostovanju:

- Nismo počeli prvo poluvreme kako smo želeli, vratili smo se u meč. Imali smo šanse na kraju, ali mali detalji rešili su pitanje pobednika u meču - rekao je Sferopulos i nastavio:

Foto: twitter.com/kkcrvenazvezda

Nemanja Nedović

- Bila je tesna utakmica. Odlučili su detalji. Mislim da je prvo poluvreme pripalo Valensiji, ali je drugo Crvenoj zvezdi Meridianbet. Vratili smo se, imali smo šanse, promašili smo neke otvorene šuteve. Jedna ili dve odbrane da su bile bolje, mogli smo da dobijemo utakmicu.

Nije krio trener Zvezde Meridianbet da je zabrinut zbog stava ekipe i što se nije borila u prvom poluvremenu kao u trećoj četvrtini.

- Treća četvrtina je bila potpuno drugačija. Brine me što nismo bili spremni da se borimo na početku utakmice kao u trećem periodu i moramo da pričamo o tome. Da nađemo način da igramo bolje i konstantnije tokom svih 40 minuta - istakao je Sferopulos.

Crvena zvezda Meridianbet u "duplom kolu", već u petak gostuje Baskoniji u Vitoriji. Tim Duška Ivanovića je u strašnoj seriji, pošto se u prethodnih sedam evroligaških utakmica čak šest puta radovala, a poslednji put večeras protiv Fenerbahčea rezultatom 80:79.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading