SPORT NA TV: Evo gde možete pratiti duel Baskonije i Crvene zvezde Meridianbet

Autor:

Sport

08.12.2023

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Delije će moći da uživaju u vrhunskoj košarci

SPORT NA TV: Evo gde možete pratiti duel Baskonije i Crvene zvezde Meridianbet

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet večeras gostovaće Baskoniji u hali "Fernando Buesa" u okviru 13. kola Evrolige

Predstojeći imaće posebno značenje za crveno-bele, jer će ovo biti prvi duel crveno-belih sa bivšim trenerom Duškom Ivanovićem. Crnogorski stručnjak je preporodio tim od dolaska u Španiju i biće pravi izazov za srpskog šampiona. 

Republika

Foto: Starsport

Duško Ivanović na klupi crvene zvezde Meridianbet

Iako ekipa i dalje posrće u prvenstvu, u Evroligi je potpuno druga priča. Na sedam utakmica, koliko je sa klupe Ivanović predvodio Baskoniju, Španci su upisali samo jedan poraz. Zato treba očekivati da ekipa uđe veoma motivisana u predstojeći susret.

Odbrana Crvene zvezde Meridianbet će sigurno najveću pažnju morati da obrati na Markusa Hauarda. Američki košarkaš igra sezonu života i u proseku beleži 18.6 poena po utakmici što ga čini najboljim strelacem Evrolige zajedno sa udarnom iglom Monaka, Majkom Džejmsom. 

Crveno-beli i dalje čekaju prepoznatljive partije Šabaza Nejpira. Rođeni Amerikanac nije prikazao loš meč protiv Valensije, ali za brejk u Vitoriji biće potreban mnogo efikasniji učinak.

Foto: Starsport

Šabaz Nejpir

Baskonija trenutno zauzima petu poziciju na tabeli Evrolige sa učinkom od sedam pobeda i pet poraza, dok se Crvena zvezda Meridianbet nalazi na 16. mestu sa četiri pobede iz 12. utakmica. 

Standings provided by Sofascore

Meč će biti večeras na kanalu Sport Klub 1 od 20.30, a okršaj iz minuta u minut možete pratiti na našem portalu Republika.rs. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading