SFEPOPULOS I DAVIDOVAC PRED BASKONIJU: Crveno-beli posebno motivisani da sruše Duška Ivanovića

Autor:

Sport

07.12.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mi za početak moramo da se borimo za narednu utakmicu, poručuje Janis Sferopulos

SFEPOPULOS I DAVIDOVAC PRED BASKONIJU: Crveno-beli posebno motivisani da sruše Duška Ivanovića

Foto: Starsport

Košarkaška ekipa Crvene zvezde Meridianbet sletela je u Španiju kako bi u petak (20:30) odigrala duel sa Baskonijom u hali "Fernando Buesa". Ovo će biti prvi susret crveno-belih sa bivšim trenerom Duškom Ivanovićem. 

Povodom sutrašnjeg meča govorio je Janis Sferopulos, strateg Crvene zvezde Meridianbet.

- Očekuje nas utakmica protiv ekipe koja je u seriji pobeda i koja ima dobar niz rezultata. Mi za početak moramo da se borimo za narednu utakmicu. Nemamo puno vremena zapravo tek nekoliko sati zbog duplog kola kako bi se i fizički i psihički pripremili za naredni meč - naveo je trener tima sa malog Kalemegdana. 

Pored Sferopulosa, svoje mišljenje je dao i Dejan Davidovac, igrač Crvene zvezde Meridianbet i reprezentativac Srbije. 

Republika

Foto: Starsport

Dejan Davidovac

- Očekuje nas teška utakmica, malo vremena za pripremu meča protiv Baskonije koja je u seriji odličnih rezultata. Igraju sa puno samopouzdanja, dobro, čvrsto. Moramo fizički da odgovorimo na njihovu igru, kao i da bolje otvorimo meč nego onaj prethodni - rekao je bivši košarkaš CSKA.

U Vitoriji se može očekivati prava šuterska rapsodija. I jedna i druga ekipa se nalaze u samom vrhu Evrolige po broju ubačenih šuteva za tri poena. Baskonija prema ovom parametru zauzima četvrtu poziciju, dok su crveno-beli sa samo tri poena manje na petom mestu. 

Što se stanja na tabeli tiče, Baskonija je na visokoj peto poziciji. Crvena zvezda Meridianbet je na 16, poziciji, ali bi ih samo ova pobeda približila na jedan trijumf od mesta koje vodi u plej-of. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading