TEODOSIĆ ZAGRMEO, TO JE PREVIŠE: Miloš zna šta je bilo kobno protiv Valensije

Autor:

Sport

06.12.2023

23:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugo poluvreme je recept kako treba da igramo., jasan je iskusni košarkaš.

TEODOSIĆ ZAGRMEO, TO JE PREVIŠE: Miloš zna šta je bilo kobno protiv Valensije

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet poraženi su od Valensiji sa 85:81 u 12. kolu Evrolige, a jedan od igrača koji je mogao da postane heroj, a možda je ispao tragičar je Miloš Teodosić. On je ubacio 11 poena, imao i devet asistencija, ali je na kraju promašio trojku kojom su crveno-beli možda mogli da stignu i do pobede. Međutim, Teo poručuje da je utakmica praktično izgubljena u prvih 20 minuta kada su primili čak 56 poena i izgubili poluvreme sa 56:40.

- Mislim da smo drugo poluvreme igrali dobro. To je način kako treba da igramo na gostovanjima. Dozvolili smo previše lakih poena u prvom delu. Imali zaostatak od 16 poena, primili čak 56. To je previše za ovakvu utakmicu, vratili smo se na kraju i donekle pokazali karakter, ali to nije dovoljno na strani - rekao je Teodosić za Meridiansport.

Republika

Foto: twitter.com/kkcrvenazvezda

Detalj iz Valensije

On je naglasio da nemaju kompleks gostovanja ove sezone u Evroligi gde nemaju još nijedan brejk.

Nema mentalne barijere. Uđemo dobro u utakmicu, a onda shvatimo da treba da stisnemo odbranu. Ispostavilo se da je zaostatak bio preveliki. Treba da igramo odbranu kao u drugom delu. Promašili smo trojku, ponestalo je snage - dodao je Miloš, koji je podsetio da vremena za odmor nema jer već u petak idu na noge Baskoniji:

Hoćemo da odreagujemo protiv Baskonije. Drugo poluvreme je recept kako treba da igramo. Imamo dan da se odmorimo i spremimo. Baskonija igra sjajno od dolaska Duška Ivanovića, sigurno neće biti lako, ali ćemo dobro da se spremimo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Da se ne zavaravamo

06.12.2023 23:55

IGRACEMO KOLIKO NAM BASKONJA DOPUSTI ! Ni vise ni manje

Zoran Đurđević

07.12.2023 07:55

Šta lupa, pa on je sinoim loše odbrane, a i direktni je krivac za poraz zbo nerezonskih šuteva na kraju gde je jedva pogodio tablu.