LUDNICA U EVROLIGI: Ovo do sada nije viđeno

Autor:

Sport

06.12.2023

23:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na tabeli se ne zna ko kome diše za vratom.

LUDNICA U EVROLIGI: Ovo do sada nije viđeno

Foto: Euroleague

Evroliga

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet poraženi su od Valensije sa 85:81 u 12. kolu Evrolige, a kako su završeni i ostali rezultati na tabeli je nastala prava ludnica. Naime, pobedama Makabija nad Asvelom, Virtusa nad Barselonom, te Baskonije nad Fenerbahčeom, uz rezultate od utorka, došlo se do situacije da čak sedam ekipa ima polovičan učinak 6-6. Među tim ekipama je i Partizan, a društvo mu prave Panatinaikos, Olimpijakos, Fenerbahče, Bajern, Valensija i Efes.

To znači da su crno-beli napredovali za jednu poziciju u odnosu na prošlo kolo, a novu priliku za napredak imaće sutra kada im u Areni bude gostovao Armani. S druge strane, Zvezda Meridianbet je na 4-8, a u petak gostuje Baskoniji.

Kakva je udnica na tabeli svedoči i to štoje razlika između četvrtog i 14. na tabeli samo dve pobede, a između četvrtog i 16. samo tri. Jedini koji se na početku izdvojio je prvak Evrope Real, koji ima čak 11 pobeda iz 12 kola. Iza je Barselona sa devet trijumfa, pa Virtus sa osam. Zatim slede Monako, Baskonija i Makabi sa po sedam, a iza njih je grupa pomenutih ekipa sa 6-6. Odmah ispod njih je Žalgiris sa pet, pa Armani i Crvena zvezda Meridianbet sa po četiri. Na dnu su Asvel i Alba sa po dve pobede.

 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading