LJUBIMAC DELIJA O PARTIZANU: Džordan Lojd otkrio koliko je bio blizu da obuče crno-beli dres

Autor:

Sport

05.12.2023

12:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moj agent se bavi tim stvarima, kaže Amerikanac.

LJUBIMAC DELIJA O PARTIZANU: Džordan Lojd otkrio koliko je bio blizu da obuče crno-beli dres

Foto: Starsport

Džordan Lojd

Košarkaši Partizana dočekaće večeras Monako u 12. kolu Evrolige, a na megdan crno-belima, osim trenera Saše Obradovića, izaći će još jedno poznato lice. U pitanju je Džordan Lojd koji je igrao za Crvenu zvezdu Meridianbet, a do Kneževine stigao obilaznicom preko Zenita iz Sankt Peterburga.

- Uvek je lepo vratiti se ovde. Nosim puno sjajnih uspomena iz vremena kad sam igrao u Zvezdi Meridianbet, volim i grad, uvek mi je drago kad mogu da se vratim, pa i da igram ovog puta. U poslednje vreme kad god je trebalo da dođem sam bio povređen, uzbuđen sam što ću igrati. Želim da pomognem timu na koji god način, posebno sada dok još ulazim u formu posle povrede, i ako bih pogodio nekoliko šuteva bilo bi sjajno - rekao je Lojd, pa se osvrnuo i na saradnju sa Obradovićem, koji ga je doveo i na Mali Kalemegdan i sada u Monako:

Foto: Starsport

Lojd protiv Partizana

 

- Uvek govorim ljudima da je sa njim bila "teška ljubav" u Zvezdi Meridianbet. Bio je veoma strog prema nama, ali samo jer je želeo najbolje za sve. Te godine smo imali dosta uspona i padova, posebno padova, ali ja sam video delove njegove ličnosti koje ljudi nisu. Videli su viku, ali ugradio mi je veru i samopouzdanje, imali smo odličan odnos i veoma sam zahvalan za svo vreme koje smo proveli u Beogradu.

Lojd je dovođen u vezu i sa Partizanom, a sada je pred duel sa crno-belima otkrio da li je postojala mogućnost da ga trenira još jedan Obradović, ali Željko.

- Nikad nisam imao razgovor sa trenerom, ili nekim iz kluba. Uvek ima glasina, jedna od njih je bila i da sam pregovarao sa Panatinaikosom i još nekoliko timova letos, ali ja sam pod ugovorom sa Monakom, nikad nije postojala opcija da odem. Ne znam odakle je došla ta informacija, ali moj agent se bavi tim stvarima. On razgovara sa kim god razgovara u sklopu posla, ali ja direktno nikada nisam pričao sa nekim iz Partizana, posvećen sam Monaku - dodao je Lojd.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading