IMAJU PREDNOST I SAMOPOUZDANJA: Saša Obradović poziva na oprez pred Partizan

Autor:

Sport

04.12.2023

18:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svestan je da njegovu ekipu očekuje težak zadatak

IMAJU PREDNOST I SAMOPOUZDANJA: Saša Obradović poziva na oprez pred Partizan

Foto: Tanjug/AP

Košarkaši Partizana dočekaće sutra u Areni u okviru 12. kola Evrolige od 20:30 časova ekipu Monaka.

Šef stručnog štaba Monaka Saša Obradović istakao je da ih očekuje veoma naporna nedelja.

- Imaćemo veoma napornu i tešku nedelju. Partizan ima prednost, jer igra pred svojim navijačima, koji će reagovati na svaku akciju. Ovo će biti energetski veoma zahtevna utakmica. Partizan je u odnosu na prošlu sezonu potpisao nove igrače, a sada može da računa i na Kevina Pantera, koji se oporavio od povrede. Pobede u finišu protiv Fenerbahčea i Panatinaikosa su im ulile mnogo samopouzdanja - rekao je Obradović.

Pored srpskog trenera, oglasio se i košarkaš kluba iz Kneževine Metju Strazel.

Tamo je sjajna atmosfera, koju naš trener dobro poznaje. Očekujem meč visokog intenziteta, pošto želimo pobedu u gostima. Sva gostovanja u Evroligi dobijaju se odbranom. Moraćemo da kontrolišemo tempo utakmice ako želimo pobedu - dodao je Strazel.

Republika

Foto: printskrin/vikipedia

Metju Strazel

 

Partizan ne može da računa na Frenka Kaminskog i Uroša Trifunovića za ovaj meč po rečima Željka Obradovića. Po izjavi Žoca od danas takođe možemo videti ogromno uzajamno poštovanje koje postoji između dva srpska stratega.

Tim koji je prošle godine bio na fajnal-foru sasvim zasluženo. Igraju izvanrednu košarku. Imaju još bolji roster nego što su imali. To je podatak da budemo svesni protiv koga igramo i da bi trebalo da igramo svih 40 minuta na visokom nivou, ako želimo da dobijemo, izjavio je danas Obradović.

I jedne i druge nakon ovog međusobnog okršaja očekuje još jedan važan duel dva dana kasnije. Crno-beli će takođe ugostiti Armani, dok Monako ide na još jedno gostovanje Žalgirisu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading