URNEBESNA ANEGDOTA: Evo KAKO se Pol Džordž "DAVIO" na Jadranu! Za sve je kriv Boban Marjanović

Autor:

Sport

04.12.2023

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni NBA košarkaš otkrio anegdote sa putovanja po Balkanu

URNEBESNA ANEGDOTA: Evo KAKO se Pol Džordž "DAVIO"  na Jadranu! Za sve je kriv Boban Marjanović

Foto: Instagram/Printscreen/Danijela Rajic

Boban Marjanović i Pol Džordž

Član Los Anđeles Klipersa, Pol Džordž, prisetio se putovanja po do Crne Gore u svom podkastu "Podkast Pi" koji vodi sa glumcem Džekijem Longom.

NBA košarkaš je svoju buduću suprugu Danijelu Rajić upoznao u noćnom klubu još 2013. godine, a venčanje su održali prošle godine u junu. 

Sa srpkinjom poreklom iz okoline Kovina, Džordž ima dve ćerke i sina po imenu Pol Vuk Džordž, kojim podseća na srpske korene. 

Višestruki "Ol star" igrač je i prošle godine kačio slike na društvenim mrežama iz provoda u Beogradu na kojima se nalazio i Bogdan Bogdanović. 

Foto: Printscreen/Instagram/stefancvija

Pol Džordž, Bogdan Bogdanović i Cvija

 

 

Pored porodičnih odnosa, amerikanac je takođe i prijatelj sa proslavljenim srpskim centrom, Bobanom Marjanovićem, koji ga je na jednom od putovanja poveo na letovanje u Crnu Goru.

Prisetio se Pol ovog susreta. 

- Bio sam sa Bobanom u Crnoj Gori. Dobacivali smo se loptom u dubokoj vodi. Njima su obe ruke iznad površine i voda im je do trbušnjaka, a ja se borim da se održim jednom rukom. Pitao sam ga da li stoji. Međutim, i njegovi prijatelji su dosta niži, u ne tako dobroj formi, pa su iznad vode. Naše supruge nam mašu i slikaju nas sa brodića, ja im jedva mašem i skoro se davim, a oni su nasmejani - rekao je Džordž.

Podsetimo da su oba igrača nastupala za Los Anđeles Kliperse 2019. godine. Srpski as visok 224 centimetra je ekipu napustio u februaru, dok je Džordž u velikom trejdu pristigao iz Oklahome u julu. I pored toga što nisu bili saigrači, između košarkaša se očigledno razvio prijateljski odnos. 

Hjuston, za koji nastupa Boban Marjanović nalazi se samo jednu poziciju ispod devetoplasiranih Klipersa, te se očekuje da se dva igrača nađu u velikoj borbi za plej of.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading