ZAVIO PARTIZAN U CRNO, A ONI GA ZOVU U TIM: Crno-beli žele beka po svaku cenu

Autor:

Sport

23.11.2023

16:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sukob sa grobarima moga bi da bude veliki problem za igrača koji dobro zna kako je igrati u Beogradu.

ZAVIO PARTIZAN U CRNO, A ONI GA ZOVU U TIM: Crno-beli žele beka po svaku cenu

Foto: Starsport

Aba liga

Košarkaši Partizana imaju velikih problema na bekovskoj liniji, a teške situacije iziskuju i teške odluke. Naime, zbog povreda Kevina Pantera, Uroša Trifunovića i Alekse Avramovića Željko Obradović mora pod hitno da reši pitanje na spoljnoj liniji, a u prvi plan se istakao Jogi Ferel. U Humskoj su navodno zainteresovani za nekadašnjeg igrača Cedevita Olimpije koji je dobre partije pružao upravo protiv crno-belih.

Amerikanac ima veliko iskustvo igranja u admiralBet ABA ligi, Evroligi i NBA. On je od 2021. do 2023. godine nosio dres tima iz Ljubljanje i bio je odličan u okršajima sa Partizanom i Crvenom zvezdom Meridianbet. Zatim je prošlog leta potpisao za kineski tim Šangaj Šarks, ali trenutno je slobodan u izboru novog kluba, što Partizanu može da olakša posao.

Republika

Foto: KK Split/Ivica Cavka

 

Svi još pamte meč iz marta prošle godine kada je Ferel pogodio izuzetno važnu trojku za vođstvo protiv crno-belih, da bi u finišu meča ukrao loptu Aleksi Avramoviću prilikom poslednje kontre. Amerikanac je tada provocirao najvatrenije pristalice crno-belih u Beogradu, te pokupio njihov gnev. Zato bi sada bilo zanimljivo videti kako bi gledali na taj detalji, ili bi mu oprostili ružnu prošlost.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading