IGOKEA SE NE ŠALI: Posle Partizana, tim Vlade Jovanovića RAZBIO BUDUĆNOST!

Autor:

Sport

18.11.2023

20:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meč u Laktašima razvršen je rezultatom 88:74, po četvrtinama 24:17, 22:18, 22:17, 20:22.

IGOKEA SE NE ŠALI: Posle Partizana, tim Vlade Jovanovića RAZBIO BUDUĆNOST!

Foto: Starsport

Igokea se ne šali! Tim iz Republike Srpske uzeo je novi skalp velikanu u AdmiralBet ABA ligi, pošto je savladao podgoričku Budućnost u Laktašima u meču osmog kola rezultatom 88:74, po četvrtinama 24:17, 22:18, 22:17, 20:22.

Izabranici Vlade Jovanovića su utakmicu krenuli veoma agresivno od samog starta i u ranim minutima uspostavili rezultatsku prednost i terensku dominaciju.

Utakmicu su otvorili rezultatom 9:2, raspoložen je bio Atić koji je u tim trenucinma pogodio dve trojke, a gosti su nastavili da tonu sve do poslednjeg minuta. Za razliku od prethodnog meča kada su šokirali i Partizan, tim iz Laktaša nije posustajao i maksimalna prednost u njihovu korist iznosila je plus 26.

Najbolji pojedinci u dresu Igokee bili su Tanasković sa 24 poena i tri skoka, Atić sa 18 poena, četiri skoka i pet asistencija, kao i Marić sa 14, odnosno Jeremić sa 10 poena.

U ekipi Budućnosti, koja je bez prvog trenera ostala nedavno po otkazu Mijovića, najbolji je bio Ros sa 14 poena i šest asistencija, Megi sa 14 poena. Dobar je bio i Marvin Džouns sa 13 poena, a pridružio mu se Vrajt sa 11 poena.

Stanje na tabeli je trenutno takvo da Igokea i Budućnost zauzimaju prvo mesto dok se ne odigraju preostale utakmice osmog kola, a obe ekipe imaju skor od šest pobeda i dva poraza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading