ČELNICI REGIONALNOG TAKMIČENJA PRIZNALI GREŠKU! Partizanu PROGLEDANO kroz PRSTE!

Autor:

Sport

16.11.2023

16:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igokea oštećena u Štark areni.

ČELNICI REGIONALNOG TAKMIČENJA PRIZNALI GREŠKU! Partizanu PROGLEDANO kroz PRSTE!

Foto: ABA liga/Dragana Stjepanović

KK Partizan

Izabranici Vladimira Jovanovića su priredili senzaciju pobedom u Štark Areni protiv branioca titule Partizana, pa je Igokea iznenadila celu košarkašku javnost.

Bio je to drugi poraz Obradovićeve ekipe u AdmiralBet ABA ligi. Viđena je neizvesna završnica u kojoj je domaćin mogao da napravi preokret i upiše očekivanu pobedu, ali usledila je i jedna sudijska greška, tvrde čelnici regionalnog takmičenja.

O čemu se zapravo radi? Zek Ledej napravio je jak i grub faul udarcem po glavi Nikole Tanaskovića koji je imao priliku da rutinski poentira, ali posle gledanja čelendža, nije dosuđen očigledan nesportski faul.

 

 

- Sudijska komisija AdmiralBet ABA lige izdaje sledeće saopštenje u vezi sa situacijom koja se desila tokom utakmice sedmog kola AdmiralBet ABA lige između Partizana i Igokee, a koja se dogodila 2 minuta i 20 sekundi pre kraja četvrte četvrtine. Sudije su, tokom utakmice, ali i nakon pregleda IRS-a, dosudile ličnu grešku igraču Zeku Ledeju, pravdavajući svoju odluku kao situaciju gde je defanzivni igrač pokušao da uhvati loptu - stoji u saopštenju AdmiralBet ABA lige.

Košarkaši Partizana u osmom kolu regionalnog takmičenja gostuju Cedevita Olimpiji, a taj meč je na programu u ponedeljak od 17 časova i 30 minuta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading