VILDOZA RAZGALIO DELIJE: Argentinac poslao MOĆNU PORUKU!

Autor:

Sport

14.11.2023

17:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo lepe stvari ima da kaže o Crvenoj zvezdi Meridianbet.

VILDOZA RAZGALIO DELIJE: Argentinac poslao MOĆNU PORUKU!

Foto: www.profimedia.rs

Luka Vildoza

Argentinski košarkaš Luka Vildoza je od ove sezone igrač Panatinaikosa, u koji je došao iz redove Crvene zvezde Meridianbet, a govorio je o tome koliko mu je period u Beogradu značio.

Republika

Foto: Starsport

Luka Vildoza u dresu Zvezde Meridianbet

 

- Vratilo mi se samopouzdanje, naročito zahvaljujući periodu u Crvenoj zvezdi Meridianbet. Tamo sam se osećao odlično – navijači su mi pružili strast koja mi je bila neophodna, a i saigrači su mi mnogo pomogli. Zato ću im večno biti zahvalan i uvek će mi nedostajati. Sada sam ‘drugi’ igrač. Osećam se mnogo komfornije u napadu, ali i po pitanju fizičke spreme, baš sam napredovao - rekao je Vildoza.

Pričao je i o ponudi Panatinaikosa i šta je presudilo da potpiše za velikana iz Grčke.

- Bio sam siguran da sam doneo pravu odluku prelaskom u Panatinaikos jer sam znao koje će još košarkaše dovesti. Čim je trener Ataman ozvaničio svoj dolazak, nisam imao dilemu. On je stigao sa razlogom – da stvori kvalitetan tim i vrati PAO tamo gde i pripada. Možemo da stvorimo nešto veliko, ali smo još na početku tog puta. Imamo pregršt kvalitetnih igrača, ostaje nam da se uigramo i biće onda sve u redu - zaključio je Luka Vildoza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading