GRCI PIŠU: VILDOZI ŠUT KARTA u Panatinaikosu! Nezadovoljstvo kulja već neko vreme!

Autor:

Sport

07.11.2023

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši crveno-beli u problemu...

GRCI PIŠU: VILDOZI ŠUT KARTA u Panatinaikosu! Nezadovoljstvo kulja već neko vreme!

Foto: www.profimedia.rs

Luka Vildoza

Bivši košarkaš Crvene zvezde Meridianbet, Luka Vildoza, u velikom je problemu pošto mu se smeši raskid ugovora sa grčkim Panatinaikosom.

Iako je tek letos stigao u Atinu, tamošnji mediji pišu, da neće se još dugo zadržati u zelenom dresu.

Navodno, postoji ogromno nezadovoljstvo i animozitet između dve strane, pa se sada traži najbezbolnije rešenje kako bi se saradnja okončala. Argentinac je poslednji put na parketu našao 27. okotbra, na utakmici protiv Baskonije, a Panatinaikos je saopštio Vildoza ne igra zbog povrede. Ipak, mediji u Grčkoj tvrde da je nešto drugo po sredi i da je istina totalno drugačija.

Isti izvor saznaje i da su određeni klubovi već pokazali interesovanje za atraktivnog košarkaša, te čekaju da vide kako će se situacija odvijati u narednom periodu.

Najveći problem u nastojanjima da se dve strane raziđu jeste trogodišnji ugovor koji je Luka Vildoza potpisao sa grčkim velikanom. Navodno je u pitanju godišnja plata od 1,8 miliona evra, što znači da bi u slučaju raskida ugovora otpremnina bila ogromna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading